MS Tours, Štikovica

Autor bmax, Ožujak 21, 2008, 14:10:16

steyr1985

Citat: tamlover  u Travanj 25, 2011, 13:03:41
A zašto je Travego ostao bez bočnih naljepnica firme (nije da je tobilo jučer, al vidim da niko nije komentirao)?
Ne mogu sa sigurnošću reć ali mislim da sam prije par dana  negdje  vidio oglas da se ovaj travego prodaje.

miky

Citat: tamlover  u Travanj 25, 2011, 13:03:41
A zašto je Travego ostao bez bočnih naljepnica firme (nije da je tobilo jučer, al vidim da niko nije komentirao)?
Ne mogu sa sigurnošću reć ali mislim da sam prije par dana  negdje  vidio oglas da se ovaj travego prodaje.

Odavno je skinuo naljepnice, vjerovatno zato što tako traže agencije u Dubrovniku, a što se tiće oglasa kod njega je uvijek sve na prodaju...

steyr1985

Danas sam vidio vozača koji je vozio ovog travega vozi Setru 315 GT HD plavu od Keževića, e sada da li je prinova kod MS -a ili je ovaj vozač promjenio firmu neznam.

miky

Tu Setru MS uzme svaku godinu u najam od Kneževića iz Plitvica.

Marek

miky

Ova kutija pozadi je  U Ž A S!!!!!!!!!!!!!!!

Marek

Istina..po svijetlima mi se čini da je od Setre serije 200.

Paško

Umjesto Travega, tablice DU-789-DU sad nosi MB Tourismo ex Rudi express ex PU-MA
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

shef

Ne znam koja je kombinacija u igri, ali MS Toursov Tourismo ex Rudi ex PU-MA se vrti po Rijeci, a vozi ga vozač Citylinera od Jure d.o.o.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Tomek

Suradnja s Rudijem je nastavljena, osim Tourisma SHD kojeg nismo fotkali MS Tours je uzeo i prvog Kineza u Dubrovniku, Higer ex Rudi

actros

frukec

Hušnjakovo

actros

Tourismo prodan, te stigla prinova, bijeli VOLVO 9700, DU-141-GC

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Bari

Kupanje u Crikvenici u službi Croatia Expressa
KREPAT MA NE MOLAT !