Nekoliko mojih

Autor conecto, Travanj 17, 2010, 11:37:01

conecto

Za ljubitelje Volva (pretežno oko VŽ) tu je i 9700 u tvorničkom bojanju iz vremena kad je proglašen Coach of the Year (iako je takav već prisutan na forumu).
I moram ovom prilikom pohvaliti Volvo jer nisu derikože u prigodnim trenucima - ovaj metalni primjerak (kao i još jedan bus te šleper FH 16) koštali su samo 5 eura po komadu.

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

Uz dugogodišnju nautičku manifestaciju Volvo Ocean Race, postoje i prigodni modeli vozila istog naziva (osobni auti, autobusi, kamioni, jedan šleper FH vidio sam da postoji i kod nas) specifične plave boje.
Dakle, u mom voznom parku 1:87...

...Volvo 9700 Ocean Race

A GDJE JE POANTA?

conecto

Zadnji (za sad, nadam se) u mjerilu 1:87 - Bova Magiq

A GDJE JE POANTA?

Marek

busevi su ti super...možeš li mi reći u kojem dućanu ih nabavljaš??  ;D ;D

conecto

Od autobusa nijedan nije kupljen ni nabavljen u Hrvatskoj, jedino od kamiona jedan od Stralisa i Magnum su iz Turbo-Limača, a Scania s INA-benzinske.
A GDJE JE POANTA?

Marek

aa možeš li mi reći u kojoj si ih drzavi kupio??

conecto

Imao sam sreće da sam se našao u Njemačkoj kad se jednom odžavao sajam u Hanoveru koji nisam želio u toj prilici propustiti pa je dobar dio kupljen oko štandova. Isto tako dio njih je kupljen u prodajnom salonu MAN-a i Neoplana u Münchenu. Kod nekih sam sreće da se radi o rijetkim primjercima (npr. Neoplan Cityliner 75 years Spirit Edition), kod nekih sreće s cijenom (Volvo 9700 metalni za samo 5 eura), ali tako je to...
A GDJE JE POANTA?

igor

da li bi mi prodao man lions coacha?