Slike iz 2010.

Autor NP-549, Siječanj 04, 2010, 22:21:52

5AR

LuckyLooser

Ajmo se malo organizirat. Snježnih slika iz Rijeke ima po cijelom podforumu, kako se tko sjeti stavit u pojedinu temu.
Današnji snježni, sasvim neočekivano neradni dan sam iskoristio za prošetat gradom, napravit lagani trening i okinut koju fotku.

Labudovi u Rječini, u pozadini 418 na 2A

682 na putu prema Hreljinu

Stajalište Podvežica centar

Okretište 7

708 je zapeo

Stiže solo Conecto na 7A (nisam zapamtio GB) zaobilazi ga i nastavlja dalje.

Na Trsatu sveopći zastoj
Prvi je stao 701, a iza njega redom: 655, 625, 705 i 710

Kako je 701 blokirao cijelu Krautzekovu, auti su mogli jedino kroz Marohnićevu i napravili cijeli krkljanac

Ali tada stiže GSS (često se srećemo u zadnje vrijeme, nedjelju Platak, danas Trsat) ;D  staje na mjesto kopilota, mobitelom održava vezu sa centralom zimske službe ;D i daje upute vozaču kako sigurno spustiti autobus do prohodne Kumičićeve.

Za kraj, jedan visinski pogled na Kumičićevu

ikar

Citat: Ruske  u Ožujak 10, 2010, 17:55:58
454 (ako se ne varam)

A mene nisi slikao? :D  Bio sam prvi auto iza 454.

Ruske

hahahah, javi se drugi put :P
dakle je 454...bio sam u nedoumici, posto mi se ucinilo da sam ga vidio poslije opet na okretistu u pehlinu...?

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Citat: Ruske  u Ožujak 10, 2010, 21:40:42
hahahah, javi se drugi put :P
dakle je 454...bio sam u nedoumici, posto mi se ucinilo da sam ga vidio poslije opet na okretistu u pehlinu...?

Cijeli dan je 454 na 6ci.

Ruske

e super...ja si umislio da sam ju vidio na pehlinu...hehe
nadam se da ce sutra isto biti ovakve ceste da malo poslikam...ako ne odem malo u prigrad, tamo uvijek ima veselja (matulji, viskovo, grobnik)

NP-549

Berlingo

642 jutros u mijestu..... Pise li naziv mijesta?

696 popodne ide do Permana.

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Bari

718

496

I jedna za povijest. 589 na Srdočima pred polazak za Trsat. Iza njega je 600 ili 602
KREPAT MA NE MOLAT !

Thommo

717

Ovaj 664 je bio u nekom problemu. Sva 4, tj. svih 6 žmigavaca upaljena, svi ga zaobilaze.  ???

Boki651

Citat: ikar  u Ožujak 12, 2010, 10:36:30
Ovo su zimski uvjeti, a ne Vežica i Trsat!!!

Istina, imam i ja nešto reći na tu temu, ali tek kada skupim sav materijal i vidim šta valja a šta ne, jer je proteklih dana bilo brdo materijala.

Boki651

Evo samo nekoliko, od zadnje meteo akcije.