Slike iz 2010.

Autor NP-549, Siječanj 04, 2010, 22:21:52

412

Krpan, pridružujem se čestitkama za fotke! Samo, uvalio si nas u probleme - em si poslikao dobar dio voznog parka,  obišao većinu (neuobičajenih) lokacija za slikanje, a i  položaj/perspektiva iz koje si slikao buseve je izvrsna. Teško će te bit pratit! Svaka čast ;)
412

Krpan


Krpan

Noćas ili jutros stanica Krnjevo-Liburnijska je dobila novi dizajn








Berlingo

Bas su fora ovako slova u koso. Moram priznati jedne od jacih slika na forumu. To je sigurno bio netko u tatinoj Hondi. Dobro ga je diglo u vis.

Ruske


Berlingo

585 u Marceljevoj Dragi.
Radi ove simpaticne kujice ali i njenog neodgovornog vlasnika ili vlasnice (imala je ogrlicu) ovaj je autobus kasnio 10 min. Vozac nije htio pokrenuti ga dok se ona ne makne. Svaka cast majstore!




Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

SARI

Što ih više gledam na slikama, to mi se EL202/262 od Avtomontaže sve više čini jedan od najelegantnijih buseva novijeg doba... tako mala izmjena na prednjem dijelu u odnosu na original (i Eurobus), a tako dobro izgleda...

Shole

#444
Avtomotaža nije imala da se tako izrazim "full licencu" pa su neke stvari morali malo modificirati. I njihovi  MB AM O405P su isto bili drugačiji od original njemačkih, dok su zagrebački MAN Eurobusi i TAZ O405P bili identični originalima. Naravno ne kvalitetom.  Meni su također puno elegantniji sa ova dva mala fara nego s jednim velikim, a i ova udubljena maska puno doprinese ukupnom dojmu.

Ruske


Berlingo


Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Jedna posebna voznja.


Jedna iz Permana.


Jedna iz Rupe.



Ruske

nitko nije okinuo 678 od naprijed danas :-[