Slike iz 2010.

Autor NP-549, Siječanj 04, 2010, 22:21:52

Shole

uključujući tebe.  Još nisam vidio da si nešto dobro uslikao a znaš prigovarat

Ruske

imao sam ja svojih slika...ali i nemam vremena setati se po gradu i slikavati okolo...a slike s prozora su nikakve, posto sam 50m nize od okretista...mozda kad zavrsim fax bude bilo vise vremena za se baviti oko toga

Berlingo

Ja mogu napisati za sebe. Nemam ni ja vremena ali bez obzira na posao uspijem svasta. Nije to samo iz voznje. Kad dodje vikend prosecemo malo Dona i ja i evo slike. Pa nije valjda da nemas bar 5 min. vremena da odes na okretiste kad je bus tamo. Steta, jer stvarno su rjetke slike s tvog dijela grada.

Ruske

gle...ISKRENO, malo mi blentavo doc na okretiste i slikati bus u par poza i to...mogu negdje se pozicionirati, kao sta sam 468 ulovio (medu tim slikama je ova iz avatara) ajde vidjet cu ako bude koji raritet na 7A, pa da popratim kad bude na okretistu, pa negdje docekati ga...

Berlingo

Ma samo ti pitaj vozaca. Dopustit ce ti. Bar vecina njih. Ja gotovo uvijek uspijem. A zamisli, na Kaptolu kabrio bus i unutra vozac. Dodjem, pitam i on odobri. Pitam dalje, mogu li Vas slikati. Ma nema problema. Naravno rekao sam da je za forum, a posto ga on prati ja sam se i predstavio.

Ruske

lijepo, ali sta kad uvijek su ovi soferi 7A vecinom zivcani i to...pogotovo ovo danas sta je bilo...ja sam stajao na okretistu, malo gledao kako pricaju, gestikuliraju, pa ti odi pitat ;D

conecto

Pa kad pogledaš što se sve ovdje piše, kako u Autotroleju mnogo toga ne štima, kako je reorganizacija neuspjela, kako su neke linije preopterećene, kako je gužva u prometu, kako su knap vozna vremena, kako fali buseva, kako su putnici svim tim nezadovoljni...- naravno da u takvim uvjetima nije lako vozačima raditi i sve se to najviše prelama preko njihovih leđa pod stalnim pritiskom putnika, šefova, vremena...
A veliki pritisak iz dana u dan nužno stvara nervozu, kod nekog više, kod nekog manje, ali nitko je potpuno ne može izbjeći kad mnogo toga ne štima, a od njih se traži da sve naprave najbolje moguće kao da je sve u najboljem redu.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Krpan

610 Kukuljanovo RZ27

647 Mlaka

113 Sveti Kuzam

577 Banska vrata

i Grohovo

Berlingo

Bari

KREPAT MA NE MOLAT !

Krpan

633 Veprinac

648 Lovran

109

Krpan

kico101

Citat: Krpan  u Studeni 03, 2010, 10:25:26
608 Kostrena

nešto s ovim znakom ne štima. 2,3m? Prije bih rekao da se radi o 3,3m.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Nije nijedno ni drugo.  Regio je 3.4m visok i nema šanse da prođe ispod. Puno fali.  Znak je namjerno stavljen takav zato jer cesta ima veliki pad, a nadvožnjak ima kontra nagib i da kojim slučajem naleti šleper od 18m prošao bi do pola, a onda bi zapeo na polovici zbog dužine i suprotnih nagiba. 

SU240 zaguli po plafonu sa zadnjim krovnim otvorom ako je otvoren ukoso. Prvi i drugi nromalno prođu.

kico101

Kako je onda prolazio SG240? Gledajući taj znak, autobusi uopće ne bi smjeli prolaziti tu. Zagrebe li netko, automatski je kriv ( vozač, naravno ). Malo škakljivo. Zar je toliki problem malo spustiti cestu? naravno uz zadržavanje svih parametara sigurnosti i nosivosti konstrukcije nadvožnjaka.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.