Rasprave

Autor prote, Travanj 24, 2010, 08:09:37

Majstor

Kompletno složena su 3 busa
Ima još polugotova 2 kom
ima i par rešetki za karoseriju na zaštiti od prohrđavanja
Samo mi sudite pošteno !

Tlimfocit

Mislim da nije dosad stavljen ovaj link. Svakako zanimljivo za pročitati plus ima jako lijepih slika na dnu.

http://www.autozubak.hr/hr/vijesti/show/1709/

Shole

Sve je to divno, bajno, krasno, a otom potom što će na kraju ispast. Ja im naravno kao pravi ljubitelj autobusa (pogotovo ex YU) želim sve najbolje, uz molbu gospodinu Zubaku da prestane već jednom širit dezinformacije jer Crobus  NIJE PRVI HRVATSKI AUTOBUS, nego je to EUROBUS AV120.  Jadna im je ta reklama, parola, slogan ili kako li već to nazvat, kad je lažna.  Dajte molim vas izmislite nešto drugo!

tko

Da Shole slažem se sa ovim šta si napiso,btv svi vele da žele puno uspjeha i tako samo neznam ko će kupovat taj bus po ovako visokoj cjeni.

elvis

Btw. koja je cijena ovog autobusa,ja sam fulio taj podatak ???

tko

Cjena toga autobusa je 250 000 eura +Pdv.kad sam dobio ponudu na stol srusio sam se zato hvala i doviđenja,za te novce kupis Setru koja se razgovara s tobom.

Man lion's coach

Znaci uvoz u BiH, bih bio 292 500 € do registracije, mislim da je to malo previse  :-\
Stvarno neznam kakva je kvaliteta tih autobusa, ali sa cjenom nece tako lahko osvojiti kupce  :)

Shole

Kolko je meni poznato, najprije se govorilo o cijeni od oko 170 000 €vrova, što bi bilo puno raelnije

elvis

O 170 000 se da pricati,a za 250 000 kupis nov MAN 3-osovinac,mislim ipak da bi se svako odlucio za MAN-a prije negoli CROBUS po toj cijeni

busman

250000 eura?!? Kakvu si ti to ponudu dobio  ;D?

Možda odeš do Opela pa ti daju ponudu za Corsu 1.2 za 40 000 eura :)

Cijena busa nije ni blizu tolika, Shole je daleko bliži istini.
Kontaktirajte slobodno tvrtku i sve ćete službeno znati. Ne grize tamo nitko :)

tko

Z ovaj izložbeni smeđi primjerak je bila cjena 250 000 eura+pdv,tako da stoji jer je ovo fulll oprema a na predstavljanju kojem sam i sam prisustvoval nsu još bili poznati paketi opreme i njihove cijene.Vjerojato sam nižim paketom opreme se i može postić ova cjena od 170 000 eura 

maky

S obzirom da nije lijepo kad se iznose netočne informacije, bilo namjerno, ili nenamjerno, najbolje da nazovemo, ili pak tražimo da nam pošalju dopis sa cijenama (što ću vrlo vjerojatno i učiniti), pa da ga objavimo, jer je i Crobusu, a i nama u interesu da se govori samo ono provjereno, bez rekla - kazala...  ;)

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

5AR

U statistici za ovu godinu koja je objavljena u nekim časopisima ove tematike stoji da je jedan Crobus prodan u Hrvatskoj. Kome, koji i po kojoj cijeni ne piše.  ???

Tomek

Prodan je sam sebi tj. Zubaku ;)

Shole

Jel registriran, ili je još uvijek na one PP ?