Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

conecto

Ovi busevi drugi put u životu čekaju sudbinu na ovaj način. Prvi put čekali su ovako u Mainzu prije 10 godina, praktično zarasli u koprive a onda su zetovci došli po njih i odaradili su u ZG dobrih 10 godina, dakle gotovo još jedan normalan radni vijek novog busa.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

mansg313

Citat: conecto  u Ožujak 30, 2009, 10:26:02
Ovi busevi drugi put u životu čekaju sudbinu na ovaj način. Prvi put čekali su ovako u Mainzu prije 10 godina, praktično zarasli u koprive a onda su zetovci došli po njih i odaradili su u ZG dobrih 10 godina, dakle gotovo još jedan normalan radni vijek novog busa.
Mi smo ih kupili sa 11-14 godina i 12 najmanje su vozili kod nas stvarno "nepoderivo" :)

Portos

212, 4 i 275 više se ne nalaze uz ogradu u garaži APP. 121 i 300 još su tamo, kompletni, sa reg. ploćicama

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

Ivan

Oh, znači li to da i 121 ima nekakvu budućnost? ;D

Ako ostane u jednom komadu, super onda, meni je on uvijek bio zakon... ;D

Portos

Evo i današnje slike:

121 je automatik, još je registriran, i nedavno je sređivan, pa bi bilo glupo samo tako rashodovati ga. Pa i zbog toga što u ZET-u više nema autobusa koji bi mogli dobiti njegove dijelove. Imalo je smisla rashodovati SG 242 i njihovim dijelovima krpati Goričke SL 202, a ovako neka 121 stoji i čeka. Možda posluži pod stare dane za prijevoz navijača ili srednješkolaca...

Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

MAN fan

Portos bojim se da se to neće ostvariti. Danas je u radionu došlepan 275 i skinut mu je motor i to će se isto dogoditi sa 121 i 300 ovaj tjedan :'(

tamlover

Do neki dan si ovdje dosađivao rečenicom: "300 će biti sačuvan".
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

MAN fan

Pa ako mu skidaju motor ne mora značit da će ga rezat. Uostalom pitaj Tomeka pa će ti on reć isto ono u vezano za gb300 s čim sam ja "dosadan".

tamlover

Pa ja vjerujem u to s čim si bio dosadan al sad si brzo odustao od toga i plačeš u predzadnjem postu... Ah, ne razumiješ ti što je dosljednost vjerojatno - e na to sam pikirao.

MAN fan

Nisam odustao od toga, a s druge strane, nisam mogao predvidjeti da će im svima skidati motor. Danas su mi rekli u APP da će skinuti sa sve trojice. Samo prenosim informaciju koju sam čuo. Što se tiče ovog, opet moram ponovit da će sačuvat 300-tku i to ti osim mene može potvrdit još bar 10 članova ovog foruma.

tamlover

Ja ne kužim čemu čuvat bus bez motora??
Baš me zanima kako bi se danas ljubitelji tramvaja sa foruma zeljeznice.net vozikali tramvajem iz tehničkog muzeja da su mu recimo pred XX godina skinuli vitalne dijelove.

Kad je neko napisao da na 300 i 121 piše - ne diraj ništa - ponadao sam se da ima normalnih i da će zaista preživjeti, ali kad ne mogu odoljeti a da ne izvade motor iz autobusa (koji u ZET-u ne mogu iskoristiti ama baš nigdje) onda znam da ne bu dobro.
Al ok...očito iz ove kupovine više profitiraju neki "vanjski" (jel Meštrović ubo koji dio?) nego Grad i ZET koji su si obesili uteg oko vrata i nabrzaka pohitali i kaj treba i kaj ne treba.

MAN fan

To sam ja bio napisao i kaj je najbolje taj papir "nista ne skidati" je bio i na 275, samo kolko se to poštuje pitaj Boga jer se u APP sve radi preko k****... >:(

conecto

Danas ujutro g.b. 705 posljednji put odvezao prvi navrat na 107/1. Nakon toga je u rashodu. Ipak, pažljivo je sparkiran sa strane jer navodno ipak neće biti izrezan ni raskupusan, već ide u komadu put Njemačke :)!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Portos

300 će ipak za koji dan u MAN u Hrvatski Leskovac. Kompletan.

MAN fan

Zna li netko jesu na groblju u dubravi izrezani legendarni SG-ejci?