Rashodi - info i rasprava

Autor bull92, Ožujak 22, 2008, 13:57:25

norbert

Hello,

are there some new pictures from scrapped buses or buses out of service in Dubrava?

Norbert

tamlover

E a jeste skužili kako je ova ekipa na sprovodu prekršila prometni propis sa znaka (1. slika)  ;D
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

zoki.man.fan

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

conecto

Mercedes O-405 GN g.b. 520 već neko vrijeme nije više u radioni već na parkingu. Tablica nema, a i ostalo je prilično očerupano - nema stakla lijevog fara, retrovizora, vozačkog sjedala, unutarnjih neonki, dosta oplata putničkih sjedala, dijelova elektronike i mehanike...
Da li će se on više ikad vratiti na cestu?
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

conecto

520 ovaj tjedan u radioni - nešto se radi na njemu iako mi u ovoj fazi još nije jasno što jer puno toga još uvijek fali na njemu.
A GDJE JE POANTA?

mansg313

Citat: conecto  u Kolovoz 08, 2009, 16:58:59
520 ovaj tjedan u radioni - nešto se radi na njemu iako mi u ovoj fazi još nije jasno što jer puno toga još uvijek fali na njemu.
Nakon nekog vremena 522 je dobio natrag svoje tablice.... :)

Tomek

Nakon nešto manje od godine dana čekanja da ga se proda MAN NG 272 gbr133 je završio na drugi način -- mislim da ih ima i u gorem stanju od ovoga, čudi me koji su kriteriji vladali kod izbora 133-ce za rashod

Majstor

Imao je ispravno okretište koje je iskorišteno za drugoga
Samo mi sudite pošteno !

zvone16

Zasto Z E T  tolko rashoduje te MAN-ove NG272 sta nije bolje da nekom poklone a ne rashode
ZvoneXp

t4

Ti busevi više i nisu za prodaju... to stoji tak parkano vani, nitko to ne vozi, ziher ih nitko nije išao upaliti kad je bilo -15c... tko zna u kakvom su stanju...  ???

FitzTN

Al fakat , zašto ih ne poklone? Nije valjda da nitko više ni poklone u HR neće :S
Zeznuto je šta su niskopodni pa su strašno neudobi za 90% uporaba, ali ipak su bolji od krama koje voze posvuda  ???

conecto

Već neko vrijeme GB 503 stoji parkiran bez tablica. Da li je to kraj ili isti slučaj kao 520?
A GDJE JE POANTA?

buSHunter795

Citat: conecto  u Travanj 14, 2010, 11:42:53
Već neko vrijeme GB 503 stoji parkiran bez tablica. Da li je to kraj ili isti slučaj kao 520?

Ah rekli su rashod, pa sad opet da nije...ne znam više  ::|

Nadam se da će dobit nove rege i uskoro u promet kao 520.

Majstor

dobiti ce novi motor mjenjac i limarija i bojanje ko iz tvornice
Samo mi sudite pošteno !