Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

MAKI

i kad će ta linija bit uvedena
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

jedan_019

Ha ha ha ovo će opet biti jedan od mnogih promašaja u Autotroleju. Mislim da će liniju koristiti možda 10% ljudi, ostali će ići na dvojku čija je stanica na 3 minute od Kampusa...

Shole

I čista osmica će isto ić kroz kampus do Vežice.

Ruske

valjda nece pretrpati okretiste na g vezici, neka stave 8a na sv kriz a 8 na g vezicu...ili obrnuto, mada bi bilo lijepo kad bi bile dvije "a" linije na sv krizu ;D

Boki651

kako Vežica dobiva linije, ne bi me čudilo da se uvede 7b Gornja Vežica - Sv.Križ, za sve one koji idu u zvjezdarnicu ;D

Shole

Citat: Ruske  u Listopad 03, 2010, 20:37:21
valjda nece pretrpati okretiste na g vezici, neka stave 8a na sv kriz a 8 na g vezicu...ili obrnuto, mada bi bilo lijepo kad bi bile dvije "a" linije na sv krizu ;D

Da, to bi bilo logičnije, al je problem ulica Ratka Petrovića gdje se nemože bus mimoić sa autom a kamoli dva busa.  I to je nažalost normalno u ovom gradu da ne uvodimo dodatnu liniju za neki dio grada jer autobus nemože proć iako postoje dvije trake po 2.5 m.  Bolje preusmjerit liniju negdje drugdje nego rješit problem nepropisnog parkiranja.

Ajmo PROMETNI REDARI, svaki dan u akciju od vrha do dna ul R.Petrovića po 300kn na svaki auto.  Miljon kuna u proračunu za par dana.

Boki651

Lijepo si ti to smislio, samo vjerujem da ne bi tako pisao da je tvoj auto gore parkiran. ;D

Ruske

Citat: Shole  u Listopad 03, 2010, 22:08:15
Citat: Ruske  u Listopad 03, 2010, 20:37:21

Da, to bi bilo logičnije, al je problem ulica Ratka Petrovića gdje se nemože bus mimoić sa autom a kamoli dva busa.  I to je nažalost normalno u ovom gradu da ne uvodimo dodatnu liniju za neki dio grada jer autobus nemože proć iako postoje dvije trake po 2.5 m.  Bolje preusmjerit liniju negdje drugdje nego rješit problem nepropisnog parkiranja.

Ajmo PROMETNI REDARI, svaki dan u akciju od vrha do dna ul R.Petrovića po 300kn na svaki auto.  Miljon kuna u proračunu za par dana.

vjeruj mi da zivis u tom dijelu grada nebi tako govorio! naprosto NEMAS gdje parkirati auto...nema nikakvih parkinga, ima mozda sa 30% svih automobila mjesta...ostali moraju po cesti i okolnjim cesticama parkirati...nazalost tako je...

a to da se dva autobusa nemogu mimoic, nije istina! nasi vozaci su stvarno domisljati, spretni...rijetko kad bude nekog zesceg sranja, ali uvijek netko poceka 10 sek da ovaj drugi prode, pa ide se dalje...stvarno mislim kad bi bila linija 8A SV. KRIZ - kampus - FIUMARA da bi bilo zgodnije, kako nama kojima nije zgodno ic na 7icu, tako i studentima...

Shole

To će vjerovatno bit neka linija sa par polazaka u danu tako da nebi imala nekog efekta na Sv.Križu, a do G.V. su ju produžili samo zato da se negdje okrene.

Citat: Boki651  u Listopad 03, 2010, 22:22:50
Lijepo si ti to smislio, samo vjerujem da ne bi tako pisao da je tvoj auto gore parkiran. ;D

Kad imaš namjeru kupit barku, brodić ili jahtu, najprije se pobrineš da joj nađeš vez koji uz to još i debelo platiš.  Al kad ideš kupit auto, dva ili tri, ovisno o familiji, onda to uopće nije bitno, pa ostavljat ćemo ih nasred ceste, koda je nekog briga.

jedan_019

A da ne govorimo za parkiranje na stazi za pješake...

ikar

Programirane su šifre:

8 Torpedo-Centar-kampus-G. Vežica / 8 G. Vežica-kampus-Pomeario-Torpedo
8a G. Vežica-kampus-Fiumara / 8a Jelačićev Trg-kampus-G. Vežica

Što, kad, kako, kuda? Vidit ćemo...

Ruske

o moj boze...

7 8 8A 9 1A...jadna zdravka kucica...a ni okretiste nije puno bolje...sta im je bilo tesko staviti 8A na sv. kriz?

Shole

Šta fali okretištu na Gornjoj Vežici ?  Bez problema se okrene isprve zglobni autobus ako se koristi prijašnji sistem, a ako pak po novom čekaš korekciju i nastavljaš kružno, ima mjesta za 3 busa.

Boki651

Auuu bar će sad penzići imat puno buseva. ;D

Ruske

pa nista, ali gledaj to sa strane frekvencije prolaska buseva u f belulobica i u r petrovica...mogli su malo ravnomjernije