Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

kico101

Citat: ikar  u Veljača 01, 2011, 14:57:53
Još jedna budalaština je da 8A radi korekciju na stanici Kampus 1 (onoj nasuprot groblja). Baš me zanima koliko se korisnika ukrcalo tamo, a koliko na slijedećoj stanici. Čemu onda ta linija kada ne služi studentima i kad idu u grad pješače do stanice 2ke?
Problem je što se projetant nije sjetio napraviti ugibalište na kampusu I u smjeru zapada, pa logično bus ne smije raditi korekciju na cesti.  :(
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

Citat: kico101  u Veljača 01, 2011, 16:36:36
Još jedna budalaština je da 8A radi korekciju na stanici Kampus 1 (onoj nasuprot groblja). Baš me zanima koliko se korisnika ukrcalo tamo, a koliko na slijedećoj stanici. Čemu onda ta linija kada ne služi studentima i kad idu u grad pješače do stanice 2ke?
Problem je što se projetant nije sjetio napraviti ugibalište na kampusu I u smjeru zapada, pa logično bus ne smije raditi korekciju na cesti.  :(

A što je sa Towerom, Strmicom, Grbcima, Bezjakima, Brašćinama (4A), Pavekima itd.?

kico101

Citat: ikar  u Veljača 01, 2011, 21:25:41
Citat: kico101  u Veljača 01, 2011, 16:36:36
Problem je što se projetant nije sjetio napraviti ugibalište na kampusu I u smjeru zapada, pa logično bus ne smije raditi korekciju na cesti.  :(

A što je sa Towerom, Strmicom, Grbcima, Bezjakima, Brašćinama (4A), Pavekima itd.?
Oko Towera je jednosmjerna ulica, na Strmici prođe auto svakih sat vremena, na Grbcima je proširenje, na Brašćinama u Kvarnernerskoj također nije prometno, a Paveki nisu Grad ;D.
Na stanici Krampus I smjer zapad, ako želite zaobići autobus zaustavljen na stanici, morate ući u suprotnu traku za lijeve skretače što može biti poprilično nezgodno ( bez obzira što trenutno ni tamo nije neki promet ).
Druga stvar, ako nešto ne valja, zašto ponavljati obrazac. Uostalom, ako mene pitate, moj osobni stav je da su vožnje kroz kampus u ovom trenutku potpuno nepotrebne ( pa nije to dom penzionera da je problem pješačiti 100 metara do dvojke ).
Kada se kampus napuni, onda možemo govoriti o nekoj potrebi, jer ove linije svakih sat i nešto je bolje ne imat nego imat.

Ruske

a gdje se to skrece lijevo? kako ja znam ne vodi nigdje jos ta cesta...ili je neki parking ili slicno, i blesavo mi je sta je ta srednja traka poplocana sa kockama...cemu?

daMassa

Citat: Ruske  u Veljača 02, 2011, 00:02:23
a gdje se to skrece lijevo? kako ja znam ne vodi nigdje jos ta cesta...ili je neki parking ili slicno, i blesavo mi je sta je ta srednja traka poplocana sa kockama...cemu?

To sam se i ja cudio kad sam isao djir napravit. Ocito je bilo zamisljeno da ta sredina ne bude prometna ili im je pak to neka metoda usporavanja vozila koji voze srednjom trakom (mozda cak da nabrijani studenti ne prestizu jedni druge po trakama za skretanje). Uglavnom ta cesta ne vodi jos nigdje, a ocito ce biti ili prikljucna za neki parking ili ce ici iza kampusa (prema klubu Tenk i bivsem poligonu sadasnjem fukodromu). Tamo je vecina zgradi jos u izgradnji, preselio se zasada samo jedan ili dva fakulteta ako se nevaram i bespotrebno je da bus vozi okolo, a kao sto je netko rekao nije to dom penzionera, nek se secu mladi, to je zdravo ;D

Bari

Polazak 2A jučer u 16.05. Naprijed kod vozača je vidjena muška osoba u Trolejovoj uniformi s olovkom i pripremljenom tablicom. U pitanju je conecto 666. Možda se nešto događa  ;)

Inače, danas šole od 566 (linija 1) skrenuo na Piramidi lijevo umjesto desno. Napravio je krug oko Kontinentala i nastavio redovnom trasom.
KREPAT MA NE MOLAT !

ikar

Citat: Bari  u Veljača 03, 2011, 16:37:45
Polazak 2A jučer u 16.05. Naprijed kod vozača je vidjena muška osoba u Trolejovoj uniformi s olovkom i pripremljenom tablicom. U pitanju je conecto 666. Možda se nešto događa  ;)

Zaključit će kako nema putnika i da treba ukinut liniju :D

kico101

Predlažem brojanje na 101,102 i 103. :)evil

ikar

Citat: kico101  u Veljača 03, 2011, 18:40:09
Predlažem brojanje na 101,102 i 103. :)evil

Stanje bi bilo bolje nego na nekim "dnevnim" linijama...

ikar

kico101

pregledniji vozni red koji se može zapamtiti;
;D ;D ;D
Čuo sam do sada svakakva objašnjenja, ali ovaj je n1.

Shole

Da, stvarno je prva liga komentar, al meni osobno je ipak draža ona da mještani Vodovodne ulice traže minibus vezu sa centrom grada.

Ruske

volio bi prisustvovati nekoj takvoj skupstini MO g vezica ili koji vec postoji za sv kriz

kico101

Građani Bulevarda, ako se budete previše bunili, prebacit ćemo vam i 8-cu preko Kumičićeve. ;D

Boki651

Citat: kico101  u Veljača 07, 2011, 14:57:43
pregledniji vozni red koji se može zapamtiti;
;D ;D ;D
Čuo sam do sada svakakva objašnjenja, ali ovaj je n1.

bolje bi bilo, ugradnja čipova u mozak koji bi pamtili vozni red. mislim ono wtf. ::|