Gradske linije 1 - 9

Autor NP-549, Svibanj 05, 2010, 21:23:37

Berlingo

Neki dan, cini mi se u srijedu, ispred dvorane djecu cekali citaro i neki Turcin, 67X. Zurio sam, nisam imao vremena. Jesu to te vase linije? Ja vise nista neznam, a da mi objasne u Autotroleju jos bi manje znao. Joj koji je to elitni kvart, koliko on zapravo ima linija? ???
Ne kuzim. Imaju mrezu razgranatu u svim smjerovima, ali ljudi se i dalje zale, prijevoz do centra je grozan, zapravo nikakav! :)evil

Berlingo

Evo ovo bi trebala biti jedna od tih glupih i izmisljenih linija. Nemam pojma, 3B, C ili Z. Zbilja ce debili svasta izmisliti.

Shole

Citat: Berlingo  u Listopad 04, 2011, 23:53:18
Zbilja ce debili svasta izmisliti.

Što bi ti ovo trebalo značit ?

mivano

Što nisu čuli za display na kojem piše: "Slobodan prijevoz" ?

Shole

Pa nije slobodan prijevoz ako je linija 3B

Lion

Zanima me onda zašto je ta linija već par puta prošla pokraj dok sam stajao na stanici, trebala bi voziti sve putnike, zar ne? Al i maloumnima je valjda jasno da je ovo školski prijevoz, šta god na papiru pisalo.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

Shole

Nemora značit da mora stajat na svim stajalištima.  Linija je lokalna i netko je za nju izdao dozvolu (Grad Rijeka).  U toj nekakvoj koncesiji je napisano koja su joj stajališta.

Lion

Ali sumnjam da se može ući u bus zajedno sa djecom. Mislim da bi me vozač samo čudno pogledao, iako bi svatko sa kartom tehnički to mogao napraviti.
A što se stajališta tiče, toga sam potpuno svjestan, jer na kraju krajeva, linija može imati i samo 2 stajališta, početno i zadnje. A opet, bilo bi lijepo da se Trolej očituje o liniji i da nekakav vozni red pa da je i drugi koriste kad je već 'redovna linija' a ne školski prijevoz.
Grad ti kao svome stanovniku pruži priliku da umjesto sasvim solidne prigradske linije dobiješ lošiju gradsku liniju. Ali si na kraju krajeva građanin, jel tako?!

mivano

Citat: Shole  u Listopad 05, 2011, 12:29:50
Pa nije slobodan prijevoz ako je linija 3B
OK, dobro. Znam da pilim. Ali ovo "Garaža" je totalno besmisleno. Mogao je ugasit display.

Shole

Za garažu si potpuno u pravu. Ako je na staklu broj linije jer ga nema programiranog, onda na displeju nesmije pisat apsolutno ništa

ikar

Ili šifra 900 - Autotrolej

Shole

Bolje ništa, jer dočim gore nešto piše, tad ljudi više ne idu dole gledat dal postoji tabla.  Najveći debil je bio onaj šta je vozio noćnu liniju 101 sa tablom na staklu, a na displeju GARAŽA, i to bus 588 kojem displej osvjetli pola grada.

Berlingo

Citat: Shole  u Listopad 05, 2011, 08:48:30
Citat: Berlingo  u Listopad 04, 2011, 23:53:18
Zbilja ce debili svasta izmisliti.

Što bi ti ovo trebalo značit ?
Mozda si ipak nesto krivo shvatio. Ja sam poznat po pranju Autotroleja jer dobro znam njihov odnos prema putnicima, a putnik sam bio 1977. Sva je sreca da je ta ljubav odavno pukla. Nisam mislio ovdje konkretno na njih.
Dakle jasno je. Djeca ni kriva ni duzna moraju putovati. Od skolskog prijevoza naravno nista u ovom gradu. Onda debili izmisle nove linije. I tako ja onda u gradu vidim neki 2B. Gradska linija koja vozi za Srdoce. Ne staje nigdje i ima otvoren znak da se unutra prevoze djeca. Ma tko je tu lud? Grad kao tvorac novih linija ili Autotrolej koji je to prihvatio? Dobro, neka te linije imaju odredjena stajalista. Pise li na tim stajalistima da tu staje nekakav 2B? Ili mozda na ex. terminalu na Srdocima pise okretiste autobusa?
Ubijte me, ali ja sam lud, ja tu vise nista ne razumijem.

Mirta

Netko iz Rijeke javio mi. 101 na 8A. Vozač na svakoj stanici izlazi van i ide do vrata.
Oko 7.30 iz Paveka došao 113.
Nikad ne reci:"Nikad!".

ikar

Odlično, nekad monotral na glavnoj jutarnjoj iz Kostrene (7.15 Paveki) a sad minibus. Mora da su ljudi sjedili po krovu!