ex Primorje trans - Rijeka

Autor Bari, Lipanj 09, 2010, 17:52:27

Bari

Primorje trans
Kružna 10, Rijeka

Ovo mi miriše na ex Navigator tours

KREPAT MA NE MOLAT !

Berlingo

Da, ja isto mislim da je to taj bus. Cak ni lokacija parkiranja nije promjenjena.

Shole

S obzirom da je Navigator d.o.o. odlično poslovao, nebi me uopće iznenadilo da je Franić sam sebi prodao ovaj bus i još tom prilikom vjerovatno nešto i zaradio.

erobuss

Citat: Shole  u Lipanj 29, 2010, 23:37:54
sam sebi prodao ovaj bus i još tom prilikom vjerovatno nešto i zaradio.

Jao Shole, nisam se odavno poštenije nasmijao  :D  ;D

shef

Citat: Shole  u Lipanj 29, 2010, 23:37:54
S obzirom da je Navigator d.o.o. odlično poslovao, nebi me uopće iznenadilo da je Franić sam sebi prodao ovaj bus i još tom prilikom vjerovatno nešto i zaradio.

Budući da dotičnog gospodina nažalost predobro poznam, mogu potvrditi da se povukao iz autobusnog biznisa. Kao spomenik uspješnom poslovanju ostao je samo onaj siroti Euroclass na Martinkovcu.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

shef

Dobio sam neprovjerenu informaciju da je ovo otišlo kvragu i da je Neoplan parkiran u ATR garaži na Škurinjama. Može li to netko provjeriti?
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

5AR

Citat: shef  u Siječanj 22, 2011, 17:25:36
Dobio sam neprovjerenu informaciju da je ovo otišlo kvragu i da je Neoplan parkiran u ATR garaži na Škurinjama. Može li to netko provjeriti?
Parkiran je već možda i dva mjeseca, navodno nekakav dug Autotransu ali to nije provjereno, a njegov posao (prijevoz radnika Dina-e) obavlja Jure sa svojim (unajmljenim) Citylinerom.

shef

Bokte, treći grad u Hrvatskoj, a privatnih buseva vlasnika registriranih u gradu Rijeci možda za prste dvije ruke. Toliko u poduzetničkoj klimi.

(c)Teutonic

Tomek

Cityliner je opet u prometu, sređen u Herc Toursu, a ubrzo će i Iveco Euroclass HD(kad bude novaca :))

Berlingo

Iveco sigurno nije vise tamo gdje je trunuo dugo vremena, tamo se radi nova benziska od Petrola. Volio bi vidjeti gdje je sad!

Tomek

Gotovo je, autobusi završili u Herc Toursu, onaj O303RH ex Dalmacija bus od još Navigatora je već koju godinu u Herc-u, a Iveco Euroclass i Neoplan Cityliner Platinum Edition su završili zadnjih mjeseci jedan po jedan kod Herca gdje su na generalnom sređivanju te će ponovno u promet

Shole

Prava šteta.  A sad su izbori i već smo se ponadali da će opet kružit gradom sav obljepljen u HDZ i skupit 8% glasova