Tipovi autobusa na linijama 2008.

Autor tamlover, Siječanj 02, 2008, 10:20:00

Tomek

Koliko sam čuo, na 165 je barem jedan Lion's City već mjesec dana postao redovan. Očito su nekaj platili.

EDIT - danas na 172 vozi gb157  Biodizel

tamlover

...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Danas na 121 viđeni gb118 i gb133, na 124 vozili gb104 i gb219 dok je na 130 vozio gb611 :o. Nije mi više ništa jasno jer su na predstavljanju bili gb10,11, 614-616 i to je 5 bijelih koje je ZET kupio, ali zadnjih dana na 130 su vozili gb612 i danas gb611, a znam da su neki vračeni pa mi nije jasno zašto su jedni išli na predstavljanje, a očito nisu ti kupljeni nego drugi i zašto su u Podsusedu ovi sa garažnim brojevima sa 6xx?

tamlover

Da, da upravo sam vidio 611 na Zelenoj  ;)
Također večeras sam vidio 104 na 121, 33 na 130 (ostaje do kraja, 611 završava smjenu za 15-ak minuta) i 82 na 137.

Tomek

Sada mi je javljeno, osim gb118 i 133, na Karažniku večeras vozio i gb268  ;D

tamlover

Kakve ti imaš doušnike  ::|
Inače, već sam ti i rekao da mi je to s predstavljenim žuto-bijelim bilo sumnjivo. Sad vidimo da nekaj ne štima. Il su krivi brojevi predstavljeni (nema veze, ionak su isti autobusi) ili nisu vraćeni oni koji nisu kupljeni (dakle, najam još traje). Ovo drugo nema logike jer ne vidim više tolko školskih u prometu da bi se moralo i dalje rentat buseve. Ko će ga znat dok ne istražimo....

Tomek

Danas gb293 na 121, gb155 na 172 :o, a gb165 je imao sudar na raskrižju Mandaličine i Ilice, udaren malo sa desne strane.

Ivan

Ovih dana ih se može ponovno vidjeti na linijama jer Lion's Cityji "moraju" ::| voziti poseban prijevoz za Europsko prvenstvo u umjetničkom klizanju... Nevjerojatno je koliko Grad može neprestano stavljati ZET da vozi takve stvari, makar im to pogoršalo ionako očajnu situaciju, makar imali redukcije na redovnim linijama, uvijek to ZET mora sve odraditi... Stvarno je užasno teško barem za dio tih vožnji unajmiti Autoturist ili nekoga tko se bavi takvim stvarima.

Tomek

Na Karažniku danas 133 i 135, na G.Stenjevcu 42, a na Borčecu vozi školski 612.

tamlover

Tomek

Danas na 137 vozio gb63, prvi put da čujem da jedan od najnovije pristiglih u APP gb57-64 vozi na linijama.

tamlover

Bravo ZET-ovci!!!
Jel vam poznato gospodo draga da postoje gradske linije i prigradske linije ili vas u školama i na fakultetima gdje ste vi stekli svoje diplome (jeftine??) to nisu bili u stanju naučiti??

124 JE GRADSKA LINIJA - pa ju počnite u skladu s tim i puniti prikladnim autobusima. Danas naime za G.Stenjevec voze gbr 293 i 294 - dakle 2 SG220. Na jednog smo već i navikli, ali da toliko diskriminirate liniju koja infrastrukturom zadovoljava sve uvjete za promet novih autobusa stvarno je sramota.

Još ću nešto reći. Kad u ZET-u tražite poboljšanje usluge javnog prijevoza upute vas u gradsku četvrt kojoj pripadate jer ti ljudi (nesposobnjakovići tipa naša kraljica) navodno kroje linije i vozne redove a ZET ih samo provodi. Ma svaka čast! Nije ni čudo da nam sve zgleda tako kako izgleda. Banderasu je za sve bitna struka osim za ZET. Sjedit na kavi u ZET-u i gurat se u šupak Bandiću može bilo tko, jelda...
A onda Tolić u jednoj emisiji provali da njihove službe istražuju potencijale linija  :o , da su upoznati sa svim potrebama i da se o svemu vodi velika briga. Ma nemate vi pojma "legende" ni gdje je Gornji Stenjevec. Neko je zabrijao da je to odmah pored GORNJE Bistre, tj sve je to tamo negdje gore....

Ostatak izvješća: na 130 gbr 105, na 121 gbr 129 i 132, na 137 NL313 (broj nisam ulovio).

Tomek

Danas na 121 vozili gb127 koji je ostao u kvaru, ali je poslije popravljen, gb120 i gb67(u poslijepodnevnim satima ova dva solo viđena)

Na 130 gb28.

Na 134 gb163.

tamlover

Na 130 gbr 119, a na 121 viđen gbr 136

Ivan

Danas je na 106 bio 127 ;D, nisam NG 272 vidio na 106 stvarno jako dugo... Iako nisam baš imao vremena, nisam mogao odoljeti da se ne provozam barem do PMF-a, a vukao je uz Grškovićevu sasvim solidno... :) 8)