Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

421

Citat: STIB  u Siječanj 02, 2010, 12:13:49
Pitam vozača danas tko je stavio ovaj bus na 202.
Baš bih volio znati ime i prezime onoga tko je to danas učinio, a siguran sam da bi to zanimalo i gospodina s kolicima:

Neprimjeren autobus disponiran na  liniju nije razlog da se gospodin s kolicima nađe na stražnjim vratima gdje ga vozač ne može  vidjeti kroz D ogledalo zbog kaosa pri izlasku/ulasku u bus  primarno iz sigurnosnih razloga.
Osim toga , sva dječja kolica su sklopiva , pa je zbog djetetove, ( svoje) roditeljske  i vozačeve sigurnosti mogao učiniti napor da dođe do prednjih vrata i obavjesti vozača o namjeri ulaska u bus, sklopi kolica i uđe s djetetom u naručju kroz prednja vrata , a (sklopljena) kolica je mogao pomoći  unijeti bilo koji putnik ili vozač!
Toliko o snalaženju ili komociji pojedinaca.Da se nešto dogodi , vozač  je krivac  u 99% slučajeva ( ali zbog tuđih grešaka, i  izložen paljbi psovki ili neugodnih komentara na njegov račun).
Možda si nakon snimanja, doživio trenutak inspiracije i pomogao u savladavanju teškoće pri ulasku jer si stari forumaš i znaš o čemu se radi?Ili si samo ostao pasivan promatrač (kao i većina putnika/korisnika) koji je ovjekovječio jedan od svakodnevnih  i učestalih problema u radu ZETovih i inih vozača autobusa diljem Lijepe naše?
Stib, ništa osobno , ali govorim u ime kolega koji takve stvari doživljavaju svaki dan.
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: MAN19464  u Siječanj 03, 2010, 20:14:50
jučer je na 229 bio cacciamali nevidjeh gb.
Citat: 421  u Siječanj 02, 2010, 16:04:11
Jučer na 229 vozio 460, a danas 602!

Sjedni - jedan!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

MAN19464

može makar dvojka da nepadnem razred   ;D

421

Citat: MAN19464  u Siječanj 03, 2010, 22:31:20
može makar dvojka da nepadnem razred   ;D

Može , zbog dobrog vladanja, ALI pripaziti malo!  >:( :(  ;)

421

ipiljek

Od početka ovog novog radnog tjedna, ponovno na liniji 121 voze 4 komada Citara. :)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

tramvajac 92

Na 11401 je jučer bio jedan MAN NG 312
Na 10703 zglobna kockica 52X a putem smo naišli na solo kockicu koja je stajala navodno u kvaru kod Jadranskog osiguranja. E ali na semaforu nas je pretekla sa bar 70 kmh da bi stao u traku za skretanje desno (prije remize) gb. je 812 ili 813
Slike:
http://i46.tinypic.com/2pt5j42.jpg
http://i50.tinypic.com/11vmdzp.jpg

ipiljek

Danas na liniji 143 je vozil ( valjda vozi još...) gb. 22. ;)
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

buSHunter795

heh, jucer je na 280 vozio City gb469, a danas je Citaro gb675...

conecto

Citat: buSHunter795  u Veljača 05, 2010, 16:00:26
heh, jucer je na 280 vozio City gb469, a danas je Citaro gb675...

A 791 (koji tamo inače većinom vozi) danima nije htio navodno upaliti, ali danas ipak bio na 278 (barem popodne). Dugo je i palio...
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Shole

buSHunter795

pa koliko znam, ne. 791 je Crossway, a 793 je Citelis, i oboje su bili kod tebe u Rijeci. ;)

conecto

A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

scorpio

Jučer sam si uzeo malo slobodnog vremena te sam skuzio da nije bilo niti jednog citara na linijama s kojima se uobičajeno vozim.Citari su naime vikendom uvijek bili u prometu na linijama 115,136 i 146. Kad sam vidio MANA-a zaželio sam se starih dana i vožnje s njim.Sva tri komada (navečer u nedjelju je to bilo),na 115 su bili MAN-ovi,2 komada na 136 i 2 na 146.
Citari su dobili dan slobodno ;D ;D 

Ivan

Citat: scorpio  u Veljača 08, 2010, 16:19:49
Jučer sam si uzeo malo slobodnog vremena te sam skuzio da nije bilo niti jednog citara na linijama s kojima se uobičajeno vozim.Citari su naime vikendom uvijek bili u prometu na linijama 115,136 i 146. Kad sam vidio MANA-a zaželio sam se starih dana i vožnje s njim.Sva tri komada (navečer u nedjelju je to bilo),na 115 su bili MAN-ovi,2 komada na 136 i 2 na 146.
Citari su dobili dan slobodno ;D ;D 
Hm, sinoć sam se vozio na 136 i bio je Citaro... Ali da, jučer su imali mali odmor, na 115 jesu bila tri NG 313, na 116 i 119 su bili NG 312...