Tipovi autobusa na linijama 2010.

Autor STIB, Siječanj 02, 2010, 12:13:49

MAN19464

Citat: tramvajac 92  u Kolovoz 25, 2010, 14:36:41
Pitanje je ako se povuku iz Gorice hoće li se (i kad) vratiti u VG?
brzo će se sve vratit na staro kockice na 268 a ovih 5 iz pavg-a treba vratit nema smisla da stoje besposleni u garaži  kad se mogu vozit u podsusedskoj garaži, šteta je da novi busevi stoje.

igor 409

Jučer oko 11:45 je na 273 u smjeru Dupca bio zglobni citeis.

conecto

Čini mi se da je to 272-1 koji se povlači u garažu oko 13.30, pa je tamo dosta često Citelis jer ne vozi dugo.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

sokre

Ovih dana dosta kockica vozi na linijama po Novom Zagrebu. Bar malo razbijaju monotoniju...

tramvajac 92

Inače jučer su vaterpoliste vozili školski busevi..

conecto

Plinska kriza ovog puta nije dugo potrajala, pa je danas Plinara proradila nakon što je krepala prekjučer. Ali danas je dispozicija APD bila vrlo zanimljiva, kao i uvijek stvar spašavaju kockice, ali i školski busevi. Idućih dana možemo očekivati postepeni povratak plinaša u promet, osobito do ponedjeljka kad počinje jesenski vozni red i škola.
A GDJE JE POANTA?

conecto

842 se jučer pojavio pred prometnim uredom garaže Dubrava. Pripreme za jesenski vozni red?

A GDJE JE POANTA?

Ivan

Zanimljivo... Možda su zaključili da ih treba malo srediti, da ne bi bili nespremni ako banke stvarno dođu pokupiti pokoji novi bus kad više ne bude novaca za plaćanje dugova... Ionako se 10-ak plinskih uopće ne može napuniti sa ove dvije jadne pumpe, njih bi mogli bez problema poslat dalje.

A gdje su Eurobusi, jesu li još u žici, i koliko njih?

Shole

Citat: Ivan  u Rujan 03, 2010, 12:36:59
... njih bi mogli bez problema poslat dalje.

A kamo dalje?  U  HR nema nijedne CNG punionice, a pitanje koliko su negdje vani zainteresirani za uzet polovne buseve iz Hrvatske.  Budi siguran da će i u neplaćanju rata postojat neki dogovori  ( 3 vrste busa, 3 lizinga, 3 banke) i da će najprije odlepršat ono što najviše treba, a redovito će se plaćat rate za smeće od Citelisa.

buSHunter795

707 i 730 su opet iza žice - valjda rashod :'(
Da ne offtopičarim, jučer je bilo čudno vidjeti Crossway-ja na 223 :D

conecto

Citat: Ivan  u Rujan 03, 2010, 12:36:59
... Ionako se 10-ak plinskih uopće ne može napuniti sa ove dvije jadne pumpe, njih bi mogli bez problema poslat dalje.

A gdje su Eurobusi, jesu li još u žici, i koliko njih?

Mali ispravak - ne na dvije pumpe, nego na jednoj pošto je jednu još prije nekih mjesec dana srušio neki osobni auto. Može se i na jednu preostalu pumpu tankat 2 busa odjenom ako se jedan uspije okrenut u kontra smjeru (pod uvjetom da je solo).

Eurobusi su još u žici kao i svi ostali, a i ovaj sa slike je nestao...
A GDJE JE POANTA?

269

na 602 (Trg Žrtava Fažizma- Boronagaj) jučer cijeli dan 555 iz APD  :)
269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC

tramvajac 92

Pa na tu liniju se disponiraju zglobni Citari i Citelisi iz AP Dubrava (još nisam vidio kockice pa..) Inače zašto cijelu liniju ne pokrivaju plinaši? To je po mom mišljenju idealna linija za njih.. Ipak je cijeli krug 5,7 km a normalno otvaranje i zatvaranje 3 i 4 vrata dobro dođe..

269

Istina, ta linija je ko stvorena za citelise :) Ova privola na citarima stvarno počinje živcirat tamo oko Harambašićeve ili šulekove  >hammer<.....
269 BORONGAJ-SESVETSKI KRALJEVEC

conecto

Definitivno su Citelisi pogodniji za sve tramvajske supstitucije (kad ih već moramo imati) iz navedenih razloga.
A GDJE JE POANTA?