Linije - razno 2010.

Autor conecto, Prosinac 31, 2009, 09:19:24

SARI

Ispričavam se ako je pogrešno mjesto za ovo pitanje... 6.1. planiram na Sljeme na utrku... auto ću ostaviti negdje u centralnoj zoni, pa pretpostavljam da mi je najbolje ići sa 102 sa Britanca na Mihaljevac? Ima li bolji prijedlog?

Također, ima li neko kvalitetniju mapu skijališta na sljemenu, jer ništa nisam uspio naći googlanjem, a da se vide staze i zone koje se spominju na uputama na oficijelnoj stranici utrke (pojmovi tipa Krumpirište, Crveni spust i sl. meni zaista ništa ne znače)...

Hvala unaprijed! :)

Portos

Citat: SARI  u Prosinac 27, 2010, 09:50:59
Ispričavam se ako je pogrešno mjesto za ovo pitanje... 6.1. planiram na Sljeme na utrku... auto ću ostaviti negdje u centralnoj zoni, pa pretpostavljam da mi je najbolje ići sa 102 sa Britanca na Mihaljevac? Ima li bolji prijedlog?Hvala unaprijed! :)
Najbolje ti je i najjeftinije ostaviti auto negdje u zoni besplatnog parkinga i u blizini trase tramvajskih linija 8 ili 14 te se do Mihaljevca od kuda polaze autobusi na utrku dovesti tramvajem.
Linija 102 vozi dosta rijetko i obično je na dan utrke skraćena pa ne bi njome baš profitirao. Dakle parkiraj auto negdje recimo na parkiralištu Zagrebačkog velesajma i dalje idi tramvajem broj 14.
Za ovo drugo ti ne mogu pomoći.

PRAVILA foruma autobusi.org:
Ukoliko želite citirati tekst s neke druge web stranice, pored navođenja citiranog linka obavezno citirajte i pripadajući tekst.

SARI

Mislim da ću noćiti negdje u blizini centra, pa neću svakako plaćati parking, ali hvala u svakom slučaju... OK, znači bolje tramvaj... thanx! :)

Westin

Danas na 218 je oko 14h kockica zamijenjena gbr.475(solo) koji je ostao i večeras , a razlog neznam

tramvajac 92

U utorak  4. siječnja od 11.30 do 22 sata, te u četvrtak 6. siječnja od 10.30 do 22 sata autobusi linije 102 (Britanski trg – Mihaljevac) vozit će od Britanskog trga do Šestina (Šestinski vijenac), a autobusi na liniji 233 (Mihaljevac – Markuševec) vozit će od Markuševca do Blizneca.

Autobusna linija 305 Velika Gorica – Turopolje od ponedjeljka, 3. siječnja mijenja trasu te će autobusi kroz Turopolje voziti kružno:

Vukovina – Turopolje –  Rakitovec – Vukovina.
E sad jel to znači da u povratku ide iz Rakitovca lijevo prema D30 ili ide ravno prema naselju Kuče pa uz nasip i onda na D30?

Neprilagodjen

Citat: tramvajac 92  u Prosinac 30, 2010, 12:12:48
Autobusna linija 305 Velika Gorica – Turopolje od ponedjeljka, 3. siječnja mijenja trasu te će autobusi kroz Turopolje voziti kružno:

Vukovina – Turopolje –  Rakitovec – Vukovina.
E sad jel to znači da u povratku ide iz Rakitovca lijevo prema D30 ili ide ravno prema naselju Kuče pa uz nasip i onda na D30?
Da li za Kuce vozi drugi bus i da li ovaj iz Turopolja ide u Goricu il vozi samo do Vukovine ???

MAN19464

koliko ja znam, u jutarnjim polascima iz vg. ide direktno do turpolja uz prugu, znači prođe skretanje za mraclin i kod nadvožnjaka desno uz prugu do turopolja zatim vozi turopolje rakitovec uz nasip do vukovine pa desno u kuće do mosta okrene zatim preko vukovine direktno do velike gorice, a posljepodne obrnuto

Westin

Danas su oko 21:20 došla u razmaku oko minute 2 busa gbr.550 i 558 iz Laništa.Dal je gbr.558 možda vozio Filharmoniju(svirala u Arena Centru) jer je on otišao prazan iz Glavnog kolodvora.gbr550 je vozio normalno u 21:25 za Lanište