GPP - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:26:04

Paško

Ažurirao sam popis voznog parka. Uredio sam i linkove na slike, sad više nema "mrtvih" linkova. Među rashodovanima fali slika Sanosa #22 jer su se sve izbrisale. Skupio sam sve što smo na forumu imali o raznim GPP-ovim unajmljivanjima. Slike novih Cityja ubacit ćemo kad ih bude. Kako to da je BMC #38 otišao u rashod? Ipak je to dosta mlađi autobus od SL-ova.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

D@ny

Citat: amfan  u Veljača 12, 2019, 22:57:36
Kako to da je BMC #38 otišao u rashod? Ipak je to dosta mlađi autobus od SL-ova.

Sadašnje stanje 38-ce.

axxor

"Najviše pozornosti izazvala je polemika o kvaruna jednom od novih GPP-ovih autobusa koji je ,,riknuo" nakon samo nekoliko dana vožnje. Direktor GPP-a Mario Šapina priznao je kako je došlo do ljudske pogreške jer je sipan dodatak AdBlue u gorivo što je izazvalo veliki kvar na motoru. Je li to učinjeno namjerno ili slučajno te tko je sve uključen pokazat će interna, ali i DORH-ova istraga. GPP će učiniti sve da se ukloni kvar, a da se krivci kazne, obećao je Šapina. "
Izvor: http://www.osijek031.com/osijek.php?topic_id=76902

axxor

"- Nepoznata je osoba ulila u rezervoar tekućinu Adblue, što je prouzročilo štetu od 100 tisuća kuna. Mi smo sve prijavili DORH-u i tražimo krivca. Ne znamo je li riječ o sabotaži, ali netko će štetu nadoknaditi. Autobusi su pod jamstvom - komentirao je Šapina. No Vrkić je najavio kako bi se zbog tog incidenta Šapini mogla zaljuljati fotelja na reizboru."

http://www.glas-slavonije.hr/392891/3/GPP-Odgovorni-za-kvar-snosit-ce-trosak-popravka

MAN truck bus

Na naplatu dolazi to što se vozači, mehaničari i ostalo osoblje uopće ne osposobljava za nova vozila...
Most people get all angry about going to work the grind, just living for the weekend and all that, not me! Nope, I enjoy what I do!  Contributing the only way I know how. No place I'd rather be, nothing else I'd rather be doing. This is what life's all about only and I only really feel like myself.

smogovci.bbb2

Citat: axxor  u Ožujak 19, 2019, 14:34:10
"- Nepoznata je osoba ulila u rezervoar tekućinu Adblue, što je prouzročilo štetu od 100 tisuća kuna. Mi smo sve prijavili DORH-u i tražimo krivca. Ne znamo je li riječ o sabotaži, ali netko će štetu nadoknaditi. Autobusi su pod jamstvom - komentirao je Šapina. No Vrkić je najavio kako bi se zbog tog incidenta Šapini mogla zaljuljati fotelja na reizboru."
Kako je na kraju završila ova priča ???
"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

axxor

Pojeo vuk magare. Mislim da još traje istraga

smogovci.bbb2

"Nećete imati ništa i bit ćete sretni"
Kad je nepravda zakon, otpor je obaveza

EUROBUSZG

Se vratio onaj novi u kojeg su krivo utocili da blue pa se pokvario?

axxor

Da, vrlo brzo je poslan na servis i vraćen nazad. Počinitelj se još ne zna

D@ny

Našao grešku u popisu-Vozni park
67 - MAN NM 223 - 2004. - OS-799-LD
treba biti:
67 - MAN NM 223 - 2004. - OS-799-LB
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20181208/c1c7ff138a7ba56ca1731d15e08a40a6.jpg

luigi81

Postoje li negdje podaci o godišnjem broju prevezenih putnika u osječkom javnom gradskom prijevozu ?

D@ny

Dali ima netko u HR ovakve uređaje na korištenje?

NP-549

Majstor

Samo mi sudite pošteno !