AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

manoplan

Citat: netko  u Veljača 22, 2010, 21:46:07
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/92720/Default.aspx
Ovaj ''rat'' između Autopoduzeća Imotski i L.T. Tours-a traje već duže vrijeme. Možda bi Piramida mogao dodati nešto korisno na ovu temu ?

mate

Citat: netko  u Ožujak 17, 2010, 12:17:16
http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/95527/Default.aspx

I onda dat srednjoskolcima noviji bus za prijevoz >:(
Za ovakve je i TAM 190A110 predobar (ovaj mi je prvi pao na pamet), nisu zasluzili novije buseve

neoplancityliner

po svemu sudeći, jedna setra s 315 GT HD je prodana i Čazmatrans.... nisam uspio vidjet reg. ali vidio sam da na lijevoj strani ima nova vrata na bunkerima( ima oštećenje na boku)  bus123

erobuss

Citat: neoplancityliner  u Srpanj 01, 2010, 20:53:41
jedna setra s 315 GT HD je prodana i Čazmatrans....

Možeš malo pojasniti ovo što si napisao?

zvone13

nije mi jasno ,  meni se ne cini da imaju viska autobusa za prodaju   ja stano cekam da vidim neku prinovu u AP Imotski

Tomek

Jel to možda Čazmatransu prodana jedna od one dvije tamno plave S315GTHD ex Ap Varaždin?

neoplancityliner

da, da.... danas sam ju vidio na ak Čazma.... nisam uspio vidjet rege... bio sam u žurbi.....

neoplancityliner

[/quote]
ova setra je prodana u Čazmatrans.....  ;)

Tomek

Jel tko zna kakvo je stanje u AP Z Imotskom, usred sezone su prodane u Čazmatrans dvije nedavno nabavljene S315GTHD!! Imotskom ionako nedostaje kvalitetnih novijih autobusa tako da mi ovaj potez nije uopće jasan..

zvone13

nemam pojma sta se dole desava, ovaj mi potez nije jasan
bas me zanima sta ce se dalje desavati ...

čazmanac

Citat: Tomek  u Srpanj 07, 2010, 08:25:43
Jel tko zna kakvo je stanje u AP Z Imotskom, usred sezone su prodane u Čazmatrans dvije nedavno nabavljene S315GTHD!! Imotskom ionako nedostaje kvalitetnih novijih autobusa tako da mi ovaj potez nije uopće jasan..
Njihovi autobusi i nisu tako stari ali je problem kao i u drugim velikim firmama da ih nema tko i sa čime održavati. Prosli vikend sam putovao u Split sa Jtlinerom IM-503-M iako je autobus po rijecima vozaca inace mog dobrog priajtelja "obnovljen" tempomat na 103 poprilično zacukiva a na svakoj vecoj uzbrdici samo da se ne ugasi.

Piramida

Situacija nije ni malo dobra.
Ne znam kako će se zima progurati  :-\

čazmanac

Citat: Piramida  u Srpanj 19, 2010, 19:15:20
Situacija nije ni malo dobra.
Ne znam kako će se zima progurati  :-\
Ma bude vec nekako. Ako je Čazma 2 stečaja bude i AP nekako izgurao. :)