AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

tomekk

Citat: Piramida  u Prosinac 26, 2009, 20:02:01
Onaj Neoplan s CB bojama ima reg.tablice 508-VL.
Danas prema Osijeku krenulo puno Neoplanče.
Sutra u 15.00 ide direktna linija za ZG ,2 autobusa puna.
Treći bus ide po planu ( preko Splita ).
Isto tako sutra u 10.00 idu 2 busa za Split. 

415 Došla iz Zagreba u Split i puna ide prema Imotskom.

AP,nakon puno vremena, 2009tu godinu završava s 7 znamenkastim iznosom dobiti u kunama  ;)

Prva obnova voznog parka planira se za prvi kvartal 2010te  ;)

A kako se drže setre ex Ap Varaždin?  :'(  Jel oni to održavaju šta??
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

manoplan

AP,nakon puno vremena, 2009tu godinu završava s 7 znamenkastim iznosom dobiti u kunama  ;)

Zašto je onda Ap Imotski na prodaju, ako stvari tako stoje?  ???
Još ako stignu busevi iz CB-a, pretpostavljam da se predviđa uvođenje novih linija?

elvis

Koje Setre su stigle u AP,ovdje je objavljena jedna tamnoplava 315 GT-HD

tomekk

Citat: elvis  u Prosinac 26, 2009, 21:36:21

Sad ću na jedan način citirat tebe iz jedne druge teme( A.T.I Pula) od neki dan pa ću napisat da sve piše na forumu i da samo treba malo pogledat temu i i malo proći kroz cijelu AP grupu pa ćeš naći sve info, a možeš i nekom poslat pp ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

elvis

Posto sam nasao samo jednu,tu koju sam vec spomenuo,nadam se da ces me ti prosvijetliti ako grijesim,odnosno reci sta to ja nisam upsio naci,uostalom nije isto zakljuciti onakvu glupost i ne upratiti jednu informaciju u moru pristiglih

Piramida

Citat: tomekk  u Prosinac 26, 2009, 20:23:34
Onaj Neoplan s CB bojama ima reg.tablice 508-VL.
Danas prema Osijeku krenulo puno Neoplanče.
Sutra u 15.00 ide direktna linija za ZG ,2 autobusa puna.
Treći bus ide po planu ( preko Splita ).
Isto tako sutra u 10.00 idu 2 busa za Split. 

415 Došla iz Zagreba u Split i puna ide prema Imotskom.

A kako se drže setre ex Ap Varaždin?  :'(  Jel oni to održavaju šta??

Odlične su.
Jednoj je nekidan otišla klima i to se odmah po ulasku u garažu servisiralo.  ;)
Unutrašnjost kao nova.
Obično voze Split - Zagreb. Tu i tamo ulete na Imotski - Osijek.
U zadnje vrijeme svi autobusi APZ-a se održaju kao da su se autobusi prestali proizvoditi u svijetu ;)

Piramida

Citat: manoplan  u Prosinac 26, 2009, 20:33:53

Zašto je onda Ap Imotski na prodaju, ako stvari tako stoje?  ???
Još ako stignu busevi iz CB-a, pretpostavljam da se predviđa uvođenje novih linija?

Situacija se mjenja iz trena u tren. Za sada nije na prodaju jer su svi zainteresirani odustali ( navodno ih je odbila visoka cijena i ulaženje u koštac s Matom ).
Mislim da će se preuzetli linije Croatia busa  ;)

Citat: elvis  u Prosinac 26, 2009, 21:36:21

Još jedna ista  ;)

Po prvi put od davnina u poduzeću se zna tko što radi i iz aviona se vidi da je uveden red. Autobusi se održavaju, mehaničari rade po cijele dane a ako nemaju posla onda im se posao stvori jer posla uvijek ima. Pozitivno ozračje među vozačima koji su u zadnje vrijeme svi jako dobre volje. Linije se dijele ravnomjerno pa nema više određivanje 6mjesečnih prigradskih i školskih linija. Čak i jedan vozač koji je poznat po tome što ima neke svoje teorije je ovih dana išao u Zagreb. Svi imaju svoje prilike i svi voze dobre autobuse. Iako za autobus nije dobro da ga vozi puno vozača sigurno je dobro za raspoloženje samih vozača. A svi znamo da je nezadovoljan vozač najgora reklama za poduzeće ;)
Očigledano je da AP svaki dan ide sve bolje i bolje.
Do kada će tako , vidjeti ćemo ;)

Piramida

Setra 415 krenula za Zagreb
315 krenula iz Splita za Imotski
Cityliner H krenuo iz Osijek za Imotski
Druga 315 ili 404 večeras u 23.55 vozi Split - Zagreb

mate

Citat: Piramida  u Prosinac 27, 2009, 20:14:39
Setra 415 krenula za Zagreb
315 krenula iz Splita za Imotski
Cityliner H krenuo iz Osijek za Imotski
Druga 315 ili 404 večeras u 23.55 vozi Split - Zagreb

Cityliner se zagubio u Sl.Brodu, ima slika u temi AP Imotski - slike ;D

Piramida

Čisto sumnjam da su se ona dva stara vuka izgubila. Vjerovatno su obavili nešto uz put  ;)

mate

Citat: Piramida  u Prosinac 27, 2009, 20:18:42
Čisto sumnjam da su se ona dva stara vuka izgubila. Vjerovatno su obavili nešto uz put  ;)

Vozac je bio jedan deblji gospodin, nisam ga stigao upitat zasto je u samom gradu, jer oni kao i vecina ostalih medugradskih buseva idu obilaznicom a ne kroz grad, i onda kad je krenuo je otisao malo kompliciranijim putem kroz grad, ali posto Brod nije toliko velik grad vjerujem da su dosli do 19.45 na AK Sl.Brod

Piramida

Citat: mate  u Prosinac 27, 2009, 20:23:30

Vozac je bio jedan deblji gospodin, nisam ga stigao upitat zasto je u samom gradu, jer oni kao i vecina ostalih medugradskih buseva idu obilaznicom a ne kroz grad, i onda kad je krenuo je otisao malo kompliciranijim putem kroz grad, ali posto Brod nije toliko velik grad vjerujem da su dosli do 19.45 na AK Sl.Brod

Ma oba su deblja  :D

mate

Citat: Piramida  u Prosinac 27, 2009, 20:31:18
Citat: mate  u Prosinac 27, 2009, 20:23:30

Ma oba su deblja  :D

Ovaj je drugi sjedio u busu i samo me cudno gledao, kao i putnici u busu, ali i ja sam njih cudno gledao sto rade mi pred zgradom ;D

Piramida

Trebo si im reć da drugi put dođu s Setrom  ;)

mate

Hhh, a vec kad smo kod vozaca AP Imotski, svaka im cast jer su ljudine, iako se vozim samo s AP Imotski na relaciji SB - Osijek (5.45) uvijek se jako dobro nasmijem s njima i bez obzira sto tako rano putujem uvijek mi je gust ici, jer znam da nece naletiti neki mrzovoljni ;D Sve pohvale i za njih