AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

zvone13

Paško

Viđena danas i dva preostala Coacha s IM registracijama. Mimoišao sam se s g.b. 61 (ništa od slike), IM-263-AK. 65 je IM-264-AK (njegove slike će biti malo kasnije jer nešto nije u redu s baterijom fotoaparata). 502-TK još potpuno bijel.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Paško

Master je ex Varaždin bus VŽ-494-HM.

ST-967-UI su nove tablice Jetlinera IM-770-K. Još je živ.

I sad jedna zanimljivost. Ispada da je nekad davno imotski O404 IM-642-F dobio novu registraciju, i to IM-642-R. Gledam slike i čudi me registracija:

Ta se registracija još vodi kao važeća pa valjda ovaj O404 nikad nije prešao na ST tablice.

im

dobio ju je davno davno jer su u imotskom tablice sa dva zadnja slova sigurno ima 5 godina

STEFI- GRAF

Stvarno mi nisu jasni neke sa im tablica pribacili na st neki ostali na zg aovi novi opet na im tablicama ko tu koga j... ?A tome supertalentu Mili triba dat kar sa drvenim kolima i njega bi sjeba za njega je jedino motika i u polje .Neznam kakvi redikuli mogu držat takve štetočine

im

davno negdi napisah drže ga jer zna nesto sta nebi triba znat!!!

COVIK

Citat: im  u Kolovoz 23, 2011, 23:50:50
davno negdi napisah drže ga jer zna nesto sta nebi triba znat!!!

to je javna tajna,sad kad počme škola nema mu relacije dalje od "lokala" osim subote popodne i nedilje kad može do Splita
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

elvis

Gdje se sada nalaze Translineri i 0404 ex CB koji su bili u Imotskom ???

im

transliner davno vraceni u cb a misli da 404 još "vozi " u ap-u

im

jedino je 0404 ST-939-UI ostala u orginal šemi autopoduzeća imotski koja trenutno vozi lokalnu liniju imotski biorine!!!

im

danas nako smo par tjedana raybijeni turismo obnovljen te je kompletan i još uvik je cili bil

im

sutra bi u osjek mogla doć 0404 ex crotia

im

u prolasku kroz imotski proša san kraj garaže ap-a i vidio tam260a119 od pose u njih i dva autobusa od croatia busa...nisan nista slika jer nisan ima vrimena!

STEFI- GRAF

Ja san vidija tog tama u Splitu i čini mi se da je u njega ubačen manov motor ima neki specifičan zvuk kao da je man 331

Paško

Zna li netko gdje je O404 IM-641-F? Prvi (ST-939-UI) je još živ i vozi lokalnu liniju Imotski - Biorine (što je po meni glupo, jer stari Jetlineri voze međugradske linije), a treći (642-R) je izgorio u veljači. Gdje je drugi?