AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

im

jedan man sl 2.. registriran u garaži drugi stoji kod tehničkog pregleda,jedan 1116 i jetliner stoje u garažama bez prednje maske i još  u garaži  jedna 0404 od croatie to san na brzinu vidio jer san samo proletio kraj garaže

im

vidio sam svijetloplavu setru 315 na liniji autopoduzeća jel moguće da je to ex croatia???

mate

Citat: im  u Travanj 06, 2012, 18:01:50
vidio sam svijetloplavu setru 315 na liniji autopoduzeća jel moguće da je to ex croatia???

Je, rijec je o toj Setri, a sada se vodi na podzuece Cro-Can Center, Sesvete (valjda neko poduzece od Zovka)

Paško

Opet za njih vozi Ninotoursov Cityliner
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Tlimfocit

Jučer za Zagreb u 17:30 iz Splita krenila Mota od Denibusa.

STEFI- GRAF

Svakodnevno viđam volva od Deni bus na liniji Split -Imotski nažalost čini mi se da se bliži kraj priče

im

Danas mali man osta u kvaru prije trilja a iz zagreba na njihovoj liniji setra i ljubicast av od denija

COVIK

Citat: im  u Svibanj 06, 2012, 22:14:16
Danas mali man osta u kvaru prije trilja a iz zagreba na njihovoj liniji setra i ljubicast av od denija

I Mate Faken je umiša svoje prste,danas su makarani vozili neke njihove linije,a i šuška se nešto,kuva se na veliko ;D ;D ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

MAGR

Jučer iz Splita za Zagreb u 15.30 deni bus je povea svoju liniju i od Imoćana onu u 15.45. Sjednim autobusom dvije linije. Tko je kupio karte za imotski zamjenili su ih na šalteru za Deni bus.

im

Sve me je stra da nece bit imocke pruge kako bi reka moj did  :(:(:(

im

ima san cut da je novi vlasnik autopoduzeća mate jujnović !!

mate

Citat: im  u Svibanj 08, 2012, 21:37:21

Upravo tako, takve sam ja informacije dns sasvim slucajno cuo, da je Mate kupio AP Imotski...

COVIK

Citat: im  u Svibanj 08, 2012, 21:37:21

To je javna tajna već par dana,i danas su makarani vozili njihove linije za Zg. A imotska setra je u matinoj garaži u Makarskoj.
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

zvone13

znaci pusing rodjo rekao bi pokojni S.S.