AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

STEFI- GRAF

Ma dosta toga stoji ali ja san vozač pa znam neke stvari.Npr ja vozim nedavno za njihovim eurolinerom Zg +++ on odstraga cili crn a od signalizacije radi samo gornja liva pozicija ni štop svitla ni žmigavca ništa brate reg se crni ma bože sačuvaj i on tako danima prometuje .Setra 415 dosta vrimena bez zadnjeg blatobrana on je negdi  otpa pa nije kutija cigara pa da nisi osjetija i čuja da je nešto zalupalo i ispalo.Man ex Brioni prednji branik oštečen i ubačen komad lima bezveze.Meni se čini da tu ima dosta nemarnosti. Ja znam da su plaće u zakašnjenju i firma loše stoji ali bar se žarulje za signalizaciju mogu pribavit to mi je nezamislivo.Ma nije valjda da nemaju ni  četku i vode u garaži pa da se to malo opere.Neke stvari moraju biti točne i ispravne radi tvoje i tuđe sigurnosti voziš putnike a ne stoku. Vozač vozi liniju u donjoj majici pa di to ima .Nego da neduljim pojedinci su naučili radit po komunističkom sistemu razbije se uništi ma ko ga j... firma će popravit kupit će se novo nisu oni radili u privatnika pa bi vidili i naučili neke stvari.Jer u privatnika autobus koji voziš čuvaš bolje nego svoje jer ako je on razvaljen i u kvaru kako ćeš plaću zaradit. Isto tako prema putnicima moraš bit fer i korektan jer oni odma zovu gadu i kažu ovog mi više ne šaljite.

Auto Poduzeće Z Imotski

Citat: MATKO  u Lipanj 13, 2012, 21:58:17
Poštovani,
Istinski mi je drago da sam pronasao ovaj forum, nisam mogao a da se ne napisem nekoliko rečenica.Uvjek sam istinski volio prijevozničku firmu Autopoduzeće Imotski.Ne zivim u Imotskom, ali sam rodom od dolje, ali mi srce jace zatreperi kad vidim  autobus Autopoduzeća Imotski,  a pogotovo ako ima jos koji bez onog slova Z.Često putujem ovim busevima pogotovo prema jugu, i znam dosta stvari sto se tiče ove firme.Ne želim nikoga pocijeniti, ali sam se morao registrirat kad sam pročitao (moram priznat da tesko mogu pročitat ovaj pravopis, neznam koju je školu gospodin pohađao mozda jos ide u osnovnu, a odnosi se na gospodina sa nazivom Auto Poduzeće Z Imotski, koji tvrdi da u zadnje vrijeme u navedenom poduzeću stvari idu na bolje, citiram:

1. Djelatnici navedenog poduzeća zadnju plaću su dobili za 12 mjesec 2011 godine, sto znaci da ove godine plaću ni za jedan mjesec nisu dobili

2. U podzeću nema goriva,gorivo bio dizel sto nije dobar za motore-(busevi lošije vuku) toči se u Sesvetama u Zovke

3.Ako ima inkasa tj. novaca od prodaje karata na kolodvoru kako bi se moglo natočit gorivo,  onda linije idu

4.Ima autobusa koji su presli po 50 000 km, a neda im se da promjenu ulje

5.Pogledajte gume na pojedinim autobusima

6. Rijetko koji bus na liniji Zagreb-Split -Imotski dođe do Imotskog, da se u Splitu ne zamjene vozači i vrati se bus natrag

7. U garazi nema ni jednog rezervnog dijela , a autobusi se rade i farbaju u Mostaru po enormnim cijenama

8. Vozači nemaju nikakav red, niti znaju kad  idu na put ni s čim

9.Kad kojem busu istekne registracija, ceka se da se skupi novca kako bi se mogli registrirat  ( nekad i po par mjeseci)

Drago mi je diskutirat, ali molio bi cijenjenu gospodu da pisu istinu

Samo se pitam tko je vlasnik ove propale firme koja je sramota za grad Imotski

slušaj me sa dobro MATKO meni to ne zanima odakle si ti a ja znadem bolji situaciju u toj firmi jer ja gori sam svaki dan i radim svoj do posla za koja sam zadužen i ja zandem bolje od tebe kakva je situacija a što si ti spomenio da se neda ni ulje da se promjeni nismo krivi mi initi šefovi krivi su vozači oni nedaju da se ulje mijenja a za plaću zadnja je primlljena za 12 misec 2011 a što se tiče farbanja ne farbaju se u mostaru to si krivi sad rekao a vlasnik ove firme je Gospodin Ivica Zovke
a ko i prvo i provo ja sam završio osnovnu i srednji i radim gori iam 2 godine i sve zandem a koliko ti radiš gori pa ti ko tobože sve znadeš daj mi ime vozača koji su ti to rekli pa ću ih ja pitat sve

vedran 811

Vozači ne daju zamjenit ulje? Ili sam nešto krivo shvatio, molim kolegu da nam to malo pojasni?

Auto Poduzeće Z Imotski

to su krivi vožači oni ne daju da se ništa mijenja nego trče i traže linije  i kad dobiju liniju vrate se i kažu da moraju na liniju i sve se onda odustaje od vozila i oni kreću na put
molim kolegu MATKO da meni kaže tu informaciju koju je reklo njemu znači ime i prezive vozača  buljimir

MATKO

Gospodine Auto Poduzeće Z imotski, konstatacije vam nisu točne, tvrdite da vozači nedaju da se promjeni ulje, pa kad tvrdite da gore radite, onda nemojte optuzivat vozače da su krivi što nema ulja za promjenit, u tom skladištu rezernih dijelova nema šarafića a kamoli nekog drugog rezervnog dijela.
A najnovije blokirani su računi od poduzeća

MATKO

Dvije setre se nalaze u makarskoj skoro dva mjeseca, rade se u Prometovoj garaži, nema se novaca za popravak, sve su gospoda vlasnici odnijela sto se moglo odnijet, trebaju i druga obitelj zivjet, a ne 6 mjeseci nije se primila plaća, jesu po vama i tu vozači krivi

Tomek

Da se malo smiri rasprava, jel mi može netko reći koliko je ex Croatia bus autobusa dolje?

MATKO

sivi Neoplan i plava SETRA, konstantno voze linije, a to su Zovkini busevi

Tomek

Nisam mislio na te, nego na one O404RHD i Translinere H koji su završili u Imotskom. Jel još koji tamo?

im

A di je nesta zuti sprinter ex ap varazdin ima je i logo autopoduzeca

MATKO

neoplani od Croatie su vraćeni, a oni Mercedesi 0404 su u garaži pokvareni

im

Ja govorin Ono sta vidin i trenutno su U kvaru plava setra nedaleko od sestanovca a mali man 3 kilometra dalje od nje prema imotskom ,mehanicari su kod setre s kombijem  ;)

vedran 811

Mislim da kolega Ap imotski malo pretjeruje i ovo prepucavanje između njega i pojedinih kolega prerasta u neku vrstu svađe, a time se i smisao pojedine teme gubi. Ako netko i želi reći drugome da je ovakav ili onakav onda zato i postoje privatne poruke.Ako moderatori misle da sam nešto krivo napisao ili ovim rječima ugrozio prava članova foruma neka me slobodno kazne, ali definitvno mi se ne čitaju ovakave stvari i to me podsjeća na ono dok sam bio klinac moj tata je jači od tvog. Nažalost na taj nivo je u zadnjim postovima svedena tema o jednom ozbiljnom prijevozniku u RH koji je nažalost u takvoj situaciji kakvoj je.

MATKO

Slažem se s vama gospodin Vedran, ali nažalosz takvo je stanje u firmi

im

Mali man jos stoji kod sestanovca al sad bez registracija  :)