AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Auto Poduzeće Z Imotski

a zašto ne bi smio izađi na cestu kad je registriran na imotskih registracijskim tablicama i tehnički pregled uredno prošao a poklopac motora je otvoren tako da se ladi motor >hammer< 8-8

im

martin

Citat: Auto Poduzeće Z Imotski  u Lipanj 12, 2012, 16:13:26
a zašto ne bi smio izađi na cestu kad je registriran na imotskih registracijskim tablicama i tehnički pregled uredno prošao a poklopac motora je otvoren tako da se ladi motor >hammer< 8-8
Poklopac je otvoren jer je to mana neoplana pogotovo starijih a necemu to puno pomoc u hladjenju motora  buljimir
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

im

A to sta mlati koda su mu sve gume probijene ?

STEFI- GRAF

Dobro da uopće ima poklopac motora.   :P

martin

Citat: im  u Lipanj 12, 2012, 21:19:06
A to sta mlati koda su mu sve gume probijene ?
Pa najvjerojatnije to sta si reka gume,nemora bit probijena da bi brujila
SETRA Fahrzeuge Omnibusse mit Stil

Paško

Što je bilo s turskim MANovima? Jesu oni ikad registrirani?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

im

Nebruji nego mlati!a turski manovi jedan stoji ko tehnickog pregleda U glavini donjoj ima oho a drugi U garazi

Auto Poduzeće Z Imotski

3 su došla dva stoje kod tehničkog u glavini a 1 stoji u garaži

im

Man lion's coach

STEFI- GRAF

To su ti gradski manovi tj turski MANAS ex Veolia Slovenija nebi ih moga ni u staro željezo prodat jer su toliko truli da nemoš povirovat.Imaš slike na forumu samo sam zaboravio pod kim su.Došli su skupa s midi čudnim Manom koji vozi Split -Imotski bili su dosta na lageru u Man importeru u Dugopolju ja san ih tamo vidija.U biti imaš ih pod Veolija Slovenija žuto ljubičaste su boje ma stare islužene krntije.

Tomek

Tih turskih MAN-ova je uvezeno jedno 8, ali su po raznim MAN Importerima po Hrvatskoj zapeli.

STEFI- GRAF

Meni se čini da ih nemogu nikom uvalit jer su dosta propali  a nikakvo ulaganje u njih nije isplativo.

MATKO

Poštovani,
Istinski mi je drago da sam pronasao ovaj forum, nisam mogao a da se ne napisem nekoliko rečenica.Uvjek sam istinski volio prijevozničku firmu Autopoduzeće Imotski.Ne zivim u Imotskom, ali sam rodom od dolje, ali mi srce jace zatreperi kad vidim  autobus Autopoduzeća Imotski,  a pogotovo ako ima jos koji bez onog slova Z.Često putujem ovim busevima pogotovo prema jugu, i znam dosta stvari sto se tiče ove firme.Ne želim nikoga pocijeniti, ali sam se morao registrirat kad sam pročitao (moram priznat da tesko mogu pročitat ovaj pravopis, neznam koju je školu gospodin pohađao mozda jos ide u osnovnu, a odnosi se na gospodina sa nazivom Auto Poduzeće Z Imotski, koji tvrdi da u zadnje vrijeme u navedenom poduzeću stvari idu na bolje, citiram:

1. Djelatnici navedenog poduzeća zadnju plaću su dobili za 12 mjesec 2011 godine, sto znaci da ove godine plaću ni za jedan mjesec nisu dobili

2. U podzeću nema goriva,gorivo bio dizel sto nije dobar za motore-(busevi lošije vuku) toči se u Sesvetama u Zovke

3.Ako ima inkasa tj. novaca od prodaje karata na kolodvoru kako bi se moglo natočit gorivo,  onda linije idu

4.Ima autobusa koji su presli po 50 000 km, a neda im se da promjenu ulje

5.Pogledajte gume na pojedinim autobusima

6. Rijetko koji bus na liniji Zagreb-Split -Imotski dođe do Imotskog, da se u Splitu ne zamjene vozači i vrati se bus natrag

7. U garazi nema ni jednog rezervnog dijela , a autobusi se rade i farbaju u Mostaru po enormnim cijenama

8. Vozači nemaju nikakav red, niti znaju kad  idu na put ni s čim

9.Kad kojem busu istekne registracija, ceka se da se skupi novca kako bi se mogli registrirat  ( nekad i po par mjeseci)

Drago mi je diskutirat, ali molio bi cijenjenu gospodu da pisu istinu

Samo se pitam tko je vlasnik ove propale firme koja je sramota za grad Imotski