AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

Radnici vise ne stavljaju ovrhe, ali je racun opet u blokadi, tj. nije ni odblokiran, ali nema placa ni u ovoj godini

turist

bus123
Kako stvari stoje, upitno je kada će slijedeća plaća biti uplaćena radnicima!!!!!!! good_boy >hammer< 8-8

Lion's Driver

Ode Temsa u 13:43 na liniju ST - ZG  ;)
MAN koji je bio razbijen očajno izgleda. Dobio je neku škart masku bez logo-a MANa (neznam jeli uopće za njega  >hammer< ) i nove registracije IM ??? AM

200D

evo moram pohvaliti vozača sivog mana 264-ak. Čovik je i vrhunski vozač,pravi radnik i čuva bus bolje nego mnogi vlastitu imovinu,a k tome je i prijazan i ljubazan te svima na usluzi.Gazda kapa do poda!

Lion's Driver

Citat: 200D  u Ožujak 22, 2013, 20:50:32
evo moram pohvaliti vozača sivog mana 264-ak. Čovik je i vrhunski vozač,pravi radnik i čuva bus bolje nego mnogi vlastitu imovinu,a k tome je i prijazan i ljubazan te svima na usluzi.Gazda kapa do poda!

Vidim da taj MAN i je jedan od urednijih autobusa. Uz njega je Temsa kojoj čini mi se fali ona rebrasta lajsna sa ljeve strane iznad stražnjih osovina i ona 2 MANAS-a SL222. Oni isto nisu loši s obzirom da voze đake  ;D ;)

MATKO

E moj 200 D , nemoj pisat o onome sto ne poznas ili kog ne poznas , taj vozac kojeg hvalis je osoba koja sjedi na dvije stolice, pitajte malo kolege kakav je pa ce vam reci, ne pada jabuka daleko od stabla.

Lion's Driver

Ja neznam ko je vozač tog MANa ali bus je stvarno uredan. Mogu reć da je najuredniji od svih MANova ex. Brioni. Evo ga na mom avataru  ;D  thumbs

A oće se odmoriti Radin MANAS SL222. Odmara u Cisti.  ;)

200D

Citat: MATKO  u Ožujak 23, 2013, 17:32:39
E moj 200 D , nemoj pisat o onome sto ne poznas ili kog ne poznas , taj vozac kojeg hvalis je osoba koja sjedi na dvije stolice, pitajte malo kolege kakav je pa ce vam reci, ne pada jabuka daleko od stabla.
ja zaista gospodina ne poznajem neznam ni kako se zove ali je kao vozač izrazito odgovoran za svoj bus

Lion's Driver

Neznam može li se reć "za svoj bus" jer tu svak svašta voza. Ima par vozača što voze đake pa idu kući "svojim" busem a ovi ostali šta ih zapadne  ;D

200D

on nas rijetko vozi,a kad vozi većinom je taj man u igri

turist

bus123
Juče u Zagrebu neugodnosti za putnike koji koriste usluge prijevoza AP Imotskog. Djevojka mi koupila povratnu kartu za Split za polazak autobusa u 14:15 sati. Autobus dođe na peron vozač počne primati putnike. Dolazi mu službena osoba autobusnog kolodvora i obavještava da je polazak otkazan. Nastaje pomutnja i među vozačima i putnicima. Nakon telefonskog razgovora vozača sa nekim od odgovornih, dobijamo obavjest da je polazak otkazan i da možemo koristiti drugi polazak koji ide u 14:30 sati ali starom cestom preko Plitvica, Knina i Sinja i da ćemo u Sinju presjesti u drugi autobus koji će nas odvesti do Splita.
Odostajemo od putovanja, dolazimo do šaltera da bi zamjenili ili vratili kartu. Šok na šalteru za povrat karte, službenica AK Zagreb nam kaže: "Nemogu Vam izvršiti povrat novca dok ne dobijem odobrenje od prestavnika poduzeća koji mora potpisati kartu, ali njihovo prestavništvo je ukinuto, ja Vam mogu dati broj telefona njihovog prestavnika pa ga Vi kontaktirate, isto tako vidim u terminalu da im je otkazan polazak za Split i Imotski u 19:30 sati".
Nakon telefonskog kontakta sa prestavnikom AP Imotski koji je na godišnjem odmoru dobijamo odobrenje da nam se izvrši povrat novca za kupljenu kartu da bi mogli kupiti kartu za drugog prijevoznika koji ide direktno autoputom do Splita, jer nisamo imala namjeru da se vozimo starom cestom i presjedamo u Sinju.
Situacija za putnika svakako dramatična!!!!!!....... >hammer<

hochdecker

turist

bus123
Nisu nam poznati. Otkiazivanja polazaka su vec duze vrijeme ucestala. Ovo pitanje ja ptosleđujem ljudima iz firme?

Lion's Driver

Citat: turist  u Ožujak 24, 2013, 12:13:05
bus123
Juče u Zagrebu neugodnosti za putnike koji koriste usluge prijevoza AP Imotskog. Djevojka mi koupila povratnu kartu za Split za polazak autobusa u 14:15 sati. Autobus dođe na peron vozač počne primati putnike. Dolazi mu službena osoba autobusnog kolodvora i obavještava da je polazak otkazan. Nastaje pomutnja i među vozačima i putnicima. Nakon telefonskog razgovora vozača sa nekim od odgovornih, dobijamo obavjest da je polazak otkazan i da možemo koristiti drugi polazak koji ide u 14:30 sati ali starom cestom preko Plitvica, Knina i Sinja i da ćemo u Sinju presjesti u drugi autobus koji će nas odvesti do Splita.
Odostajemo od putovanja, dolazimo do šaltera da bi zamjenili ili vratili kartu. Šok na šalteru za povrat karte, službenica AK Zagreb nam kaže: "Nemogu Vam izvršiti povrat novca dok ne dobijem odobrenje od prestavnika poduzeća koji mora potpisati kartu, ali njihovo prestavništvo je ukinuto, ja Vam mogu dati broj telefona njihovog prestavnika pa ga Vi kontaktirate, isto tako vidim u terminalu da im je otkazan polazak za Split i Imotski u 19:30 sati".
Nakon telefonskog kontakta sa prestavnikom AP Imotski koji je na godišnjem odmoru dobijamo odobrenje da nam se izvrši povrat novca za kupljenu kartu da bi mogli kupiti kartu za drugog prijevoznika koji ide direktno autoputom do Splita, jer nisamo imala namjeru da se vozimo starom cestom i presjedamo u Sinju.
Situacija za putnika svakako dramatična!!!!!!....... >hammer<

Opet ispada da je AP-Imotski kriv. Nisu oni sami otkazali. Nije ni njima lako.  >hammer<

hochdecker

Pa reci ti nama ko je kriv. Nećemo nikome reći...