AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

200D

zvone13

hoce li biti uskoro koja slika od tih prinova , bas me zanima kako izgledaju  sad i kasnije

200D

pa auta nisu nešto posebno ai za svoje godine se dobro drže i lipo čuju

STEFI- GRAF

Citat: 200D  u Travanj 16, 2013, 21:25:40
a ko bi drugi, jadno ti je auto
E pa onda bi uskoro mogao pravit društvo ostalima na parkingu za otpisane >hammer<

Tomek

Molio bih ekipa da registracije zapišete kad ih vidite da ih možemo u vozni park zapisati ;)

200D

200D

cityliner ex pantturist je stređen i na cesti

SETRA S415 HDH

A moraju leć auta kd se ne gase tako reć nikako... čin dođe odma ga vrati nazad.
Daj ako imaš sliku da vidimo na šta liči.

200D

sliku nažalost neman a valjda će gospoda iz poduzeća slikat. dobio je n1116 look i natpis u fontu kao i setre te ima grb grada na sebi

altenator

Puno će biti čitav brzo će ga uništit >hammer<

zvone13

nemojmo biti pesimisti
mislim da vise nece biti unistavanja, jer nadam se da ce novi gazda drzati firmu, autobuse i vozace pod kontrolom

im

Maloprije setra kroz cistu kolko może i nemoze j ;D

200D

slavonac

Znam situaciju u panturistu, ali oni su imali spasitelja koji im je pomogao .
Kad je zaškripilo prije 2 godine čovjeka zovnili T-TOURS iz Čepina pustia im 3-5 autobusa kad im je trebalo. i danas vozi kao podvozar (jel mi nemamo sučim) čovijek vozi radi ,fala bogu bez kvarova zimus kad su naši ostajali po cesti on nam je vozio liniju za ZG i stizo na vrijeme.
Zovnite čovika nećete požalit ima dobra i sigurna auta.
Imaju jednog :mehaničara,električara,limara,lakirera--Gazda.
Sretno ljudi

Lion's Driver

Evo nije me bilo dugo ali da upitam, otkud nekima da su 4 citylinera.
Ima jedan Cityliner i Jetliner ex. Panturist. Cityliner je extra sređen a Jetliner je ostao isti, čak šemu Panturista ima (Vozi ga Mile).
Tu je još i 15000 litara goriva. Neznam da li je Palac otpustio ljude u upravi ali ja još uvijek viđam iste.  >hammer<