AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Paško

Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Citat: Avtomontažafan  u Srpanj 21, 2012, 22:36:46
Obećanja, obećanja
http://slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/181796/Default.aspx

Kaže gos Palac da ništa ne potpisuje da je njegova riječ svetinja.  Jeb.. čovika koji nije svoju rič prigazija,iliti ja reka ja poreka >hammer< >hammer< >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

STEFI- GRAF

Živi bili pa vidili možda se stvarno našao netko tko u AP Imotskom vidi potencijal i digne ih fala bogu skupa sa dosadašnjim radnicima ??? Kažem opet možda je kraj kalvarije te nekoć ugledne i dobrostojeće firme ???Za g Zovka i Zelenćića znam da su bili vlasnici a Kordić koji je to i kad je bija nisam zna zna li tko?

jesrib

sam podupirem privatizaciju, jedino tako je gazdi u interesu da firma dobro posluje i dobro stoji, a ako je firma drzavna onda je svejedno i direktoru i radnicima - krade ko stigne i koliko stigne. ako je namjera gazdi da podigne firmu i vrati joj ime i ugled, onda ga radnici svakako trebaju poduprijeti i pomoči ali isto tako svaki gazda nesmije zaboraviti dobrog i potencijalnog radnika i shodno tome na stimulaciju.
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!

zvone13

Isplaćene 4 zaostale plaće radnicima Autopoduzeća!!

Post 26 Srpanj 2012 .(Radio Imotski)

. Dobre vijesti stižu za zaposlenike Autopoduzeća Imotski. Kako nas je obavijestio novi vlasnik Miro Palac, danas su uplaćene 4 zaostale plaće radnicima za mjesec siječanj, veljaču, ožujak i travanj ove godine. Palac uskoro najavljuje nabavku novih autobusa, kako bi se nesmetano održavale sve autobusne linije

MATKO

Stvarno neznam od kud vam informacija da su isplaćene plaće,plaće nisu isplaćene  to su lažne objave,nema ni novaca za gorivo,jučer bus na liniji Split -Imotski ostao bez goriva ,Palac nije uložio ni kune u poduzeće niti ima plaća ,računi blokirani.

200D

a ne čini se baš. nije se setra sama po sebi popravila u hercovoj garaži.

zvone13

ako si procitao ovo sta sam napisao za place  ond  si mogao vidjeti da pise   izvor RADIO IMOTSKI
pa zar ljudi na radiju pisu pizdarije   .....

travego33

gospodiNe matko od koju vam je da svaki tjedan pisete nebuloze i neistine kao prvo neki dan ste napisali da su radnici auto poduzeća potrali gospodina palca i njegove direktore sto je bilo netocno,pa si rekao da palac nije kupio auto poduzece a kupio ga je pa sad provaljivas da nema goriva sto isto nije tocno jesi li ikad vidio autohercov autobus bez goriva a to sto su racuni blokirani ja bih te upitao ko ih je blokirao da nisu slucajno radnici PAMETNJAKOVIĆU!!
A to sto tebe boli to sto ih je kupio neko ko zeli uvest reda tu ti nitko ne moze pomoć!!!!

200D

Pratim forum već neko vrijeme i čini mi se da matko nema pametnijeg posla nego pisati neistine o Autopoduzeću.

STEFI- GRAF

Dijelim isto mišljenje s travegom 33

MATKO

mikseta

Matko molim te da ne pretjeruješ sa svojim izjavama. Isto tako moramo pustiti g. Palca i Autoherc minimalno 2 mj. da rade, a nakon toga rezultati se mogu bar malo vidjeti pozitivno ili peglačina kao i predhodnic.

travego33

Citat: MATKO  u Srpanj 31, 2012, 10:40:41
Gospodo moja istina boli
a moj kolega boli istina boli ali kako koga,a ti si jedini koji ovdje iznosi neistine vec mjesec dana!!

200D

Matko oprosti ali odkud ti dobivaš takve dezinformacije? Uvijek pričaš o nečem što nema veze s istinom a kamoli s Autopoduzećem.