AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

MATKO

Gospodo moja,svaki dan putujem busevima, neki dan kaže vozač imam 500 kuna od inkasa, stali nalili goriva da mogu ujutro na put, zar to nije sramota,vi recite sto sam god napisao da nije istina, pa nemaju ni vode za oprat autobuse.

MATKO

I neka se sindikalisti bore do kraja, Palac ima je obećao plaće do 27.07. da ce biti isplaćene, od obećanja nista, pa recite da i to nie istina sto pisem

mikseta

Aj se skini više, ubivaš i ovo malo nade što je ostalo za spas. A ako se voziš busevima onda plaćaj kartu nebudi muktaroš. Ostavi ljude da počmu raditi!!!

Marek

Kopajući po netu,našao sam njihovu Temsu kada je još bila kod starog vlasnika.

MAN 422

Dragi Matko, to možes provjeriti i ti i radnici, plaće su osigurane i na podračunu su kojim upravlja sud i odvjetnik koji zastupa sindikaliste a sad što sindikalni čelnici neće da puste ljudima plaće to pitaj njih jer je pojedincima u cilju bilo da firma klekne,
ovo nisu priče nego provjerene info a mogu se provjeriti uvijek

200D

danas hercova travega vozi imotski vozač

Paško

Citat: im  u Lipanj 12, 2012, 18:10:24
Tablica im942ak
Šta je na kraju bilo s tim Jetlinerom? Jel vozi? Jesu ostali registrirani?

Gdje su završili turski MANovi? U garaži neregistrirani?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

VISEON

Nocas iz Imotskog za Osijek Autoherc Neoplan Tourliner troosovinac.

Paško

Pa odavno već Autohercovi autobusi na DU tablicama voze linije AP Imotskog
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

mate

I, to bas Tourliner vozi samo Imotski-Osijek, vec jedno mjesec, mjesec i pol dana

Lion's Driver

Za li netko gdje je nestala zadnjih mjeseci zvijer od HIGERa iz APZ Imotski?  ???  ;D

shef

Eto, bio je dosta veliki prilog u Vijestima o 5 na HRT. Vrlo zanimljivo, rastureni Jetlineri, Euroliner bez tablica (onaj sa pokidanim blatobranom), MB O404 ex CB, MANovi SL ex Certus... nadam se da će biti i na HRT na zahtjev.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

MATKO

Od sinoć ni jedna linija iz imotskog ne ide