AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

Lion's Driver

Citat: 200D  u Rujan 01, 2012, 22:32:13
golf kec mislin da si se privario nije semsa legla nego mercedes turcin ili ti ga tursmo 1
A taj turčin. Ja mislio na temsu.  ;D

Lion's Driver

Citat: MATKO  u Rujan 01, 2012, 20:45:23
Nema autobusa za vozit skolarce u ponedjeljak,a veliki gazda Palac neće da iznajmi svoje

Ma iznajmit će.......Neće niko u školu dok ne riješi prijevoz... ;D  :P

im

lt tours jedva ceka da nemaju autobusa pa da on pokupi školske linije  ;D

Lion's Driver

;D Ma sredit će oni školske linije sigurno. Neka voze s istim busevima kao i prošle godine i imat će buseva. + ona 3 MANa od Veolie Slovenija (ako ih srede)

Palac neće da posudi par buseva.  ;D ;D ;D Toliko o Palčevoj izjavi da su mu prijetili a da ne misli odustat od APZ Imotski.

200D

ma lelas može želit al nema tu srice za njega

Lion's Driver

Jutros na liniji Proložac-Šumet-Lug-Glavina D.-Imotski Mile Karin sa svojim JETLINEROM. ;D

Paško

S kojim? Jel to onaj IM-942-AK (ex IM-770-K) ili je provozao neki drugi?
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

COVIK

Citat: vwgolfmk1  u Rujan 03, 2012, 11:52:59
Jutros na liniji Proložac-Šumet-Lug-Glavina D.-Imotski Mile Karin sa svojim JETLINEROM. ;D

Nama Mili više u Split do zimskih praznika ;D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Paško

Ne znam da li je to o zabrani Autohercu istina ili ne, ali oni još uvijek voze za APZIM
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

Lion's Driver

Citat: Avtomontažafan  u Rujan 03, 2012, 12:00:32
Kojim? Jel to onaj IM-942-AK ili je provozao neki drugi?

Nisam gledao tablice ali zadnja osovina zapinje pa vibrira ajme meni...a on još kroz sri grada s njime.... ;D ;D ;D
Dobro je dok ima buseva.

Lion's Driver

Citat: COVIK  u Rujan 03, 2012, 12:06:32
Citat: vwgolfmk1  u Rujan 03, 2012, 11:52:59

Nama Mili više u Split do zimskih praznika ;D

briga ga i ja bi radije vozio školski samo da je ispravan. malo voziš pa ležiš do 2 onda opet đir pa ležiš do 7:30   ;D

COVIK

Je je to je tvoje mišljenje.a Mile bi da g... da mu je svaki dan vozit Split,a tek napravit turu do Zg iliti Os :D :D :D
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

Lion's Driver

heh. nismo svi isti. Da ja vozim zadužio bi Higera (s profilne) ako je još u APZ (ne viđam ga) i vozio školski bus.... 8) Što bi ja babe gonja unucima za ZG ili u toplice... ;D ;D ;D

STEFI- GRAF

A šta ti misliš kad dođeš u firmu da zadužiš ono šta ti oćeš kako da ne a tu škovacu kinesku hvališ kao da je novi travego.Zar misliš da je škola med i mliko dica ti piju mozak na slamku a ti si totalno nemoćan. >hammer<. good_boy

200D

pa nije to bas tako ko se zna postavit nema problema. a sto se higera tice no nikom nebi pozelio gurali smo ga sto pra po kolodvoru 100 puta da upali