AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

maky

Citat: Tlimfocit  u Ožujak 24, 2014, 16:17:45
Koliko ja znam, tog Travega duže dva Hercegovca, a ne Imoćani. ;)
Jedan iz posade je sigurno bio Imoćanin, viđao sam ga i prije da vozi u AP-u, davno prije nego ih je Autoherc preuzeo...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

peron24

Citat: jadrantrans vrgorac  u Ožujak 24, 2014, 17:43:56
Jel ima četvrtaste ili okrugle farove? Natpisi su bili crvene boje?

Nisam ziher,mislim da je to starija serija sa okruglim duplim farovima. Dakle bilo je oko 14:00 na splitskom kolodvoru. 2001 i 2002 godina.

im

SETRA S415 HDH

kao sto znate među aresima je bio jedan turistički,e taj je otišao valjda u grude na popravak....

AnteIM

N1116 otišao s parkinga, na servis ili.... ???

Majstor

Jedan je u15 h došao u Zagreb sa otvorenim poklopcem motora / već mu vruće /
Samo mi sudite pošteno !

SETRA S415 HDH

Citat: AnteIM  u Travanj 01, 2014, 21:05:39
N1116 otišao s parkinga, na servis ili.... ???
na kanalu je...izgleda da ce nesto radit... :D 8-8

200D

evo jedan mali doživljaj iz busa koji uvelike objašnjava zašto Autopoduzeće ima putnika, naime ključna je ljubaznost vozača koji tu rade bez obzira pričali mi o 'našima' ili 'njihovima' kao što se često naglašava. jučer na liniji iz Splita putuje jedna starija gospođa koja bi trebala doći do ambulante u Imotskom, međutim to nije ruta kojom bus ide pa vozač može upasti u probleme ako gospođi napravi uslugu. svi smo očekivali da je to kraj priče no vozač se okrene i kaže: ' baba zva san ja ženu i ona nije otišla po auto pa moš samnom do na kolodvor bacit ću te ja do doma zdravlja ako triba'. gospođa na to nije pristala ali je to u svakom slučaju bila gesta koja sigurno poboljšava image i ugled tvrtke,a putnicima ulijeva veliku dozu povjerenja pa ako hoćete i poštovanja prema toj istoj tvrtci i njenim djelatnicima

SETRA S415 HDH

prije par dana jedna žena iz runovića putovala iz st,neko ju je trebao čekat na kamenu mostu ali nije,žena ne vidi i tila je tu ostat čekat da neko dođe po nju no nije joj to dozvolio vozač nego je isla s njim na kolodvor i on je odveza kući!!!

Shole

Kolko imala godina ?  ;)

SETRA S415 HDH

a oko 60 godina!!malo punija žena!!

SETRA S415 HDH

čujem danas informaciju da je mehaničarin gazda reka da ona dva neoplana od ap-a moraju bit gotova do sezone,e budemo videli oće bit ista od toga!!!

jadrantrans vrgorac

Bit će jel sada rade kod privatnika!  ;)

Osoblje

im

Cini mi se da  san  danas na crobusu vidio naljepnicu na vratima  od ap  bilo je u prolazu pa nisam 100 % siguran