AP Imotski / Autoherc Metković - razno

Autor manoplan, Siječanj 29, 2008, 20:17:32

tony515

zlikowszky

Citat: tony515  u Lipanj 15, 2014, 23:08:37
Staje s manom sl222 Im 751-AL
Tko staje s MANom SL222?
Što staje s MANom SL222?
Jel to pitanje, prijedlog, sugestija ili sve troje? Uopće ne razumijem ovu tvoju rečenicu?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

the hicMe

Kolega je postavio pitanje:" Šta je sa MANom SL222 IM 751-AL"

zlikowszky

the hicMe, uz dužno poštovanje što uskačeš s prijevodom, ali to u njegovom postu ne piše tako, pa sam i bio zbunjen s rečenicom.
Zar je tako teško napisat pravopisno točnu prosto-proširenu rečenicu, jasnu i nedvosmislenu s odgovarajućim rečeničnim znakom?
Tesla je umro, Einstein je mrtav, a ni ja se baš ne osjećam najbolje.....

the hicMe

Da ti vidiš kakvih ima ovdje kod mene u Žepču, ne bi vjerovao

im

tony515

Pa niste odavno stavljali slike tih manova a i ja ga nisam odavno vidio. Dali vozi? I načuo sam da ih prodaju, jeli to istina?

dado1

Man-ovi su ispravni i voze đačke linije.... ne virujem da ce ih prodavat jer im dobro posluže za prijevoz srednjoškolaca

dado1

Setra IM-621-AO koja je nedavno bila na sređivanju ponovo dobila shemu.... takoder skoro svi crobusi imaju shemu cini mi se da je osta samo jedan bez sheme...

ist

im

lussin

Citat: tony515  u Lipanj 18, 2014, 13:22:25
Pa niste odavno stavljali slike tih manova a i ja ga nisam odavno vidio. Dali vozi? I načuo sam da ih prodaju, jeli to istina?
Odlijepi se s kompjutera,fotić ili mob u ruke,i u potragu!

dado1

ne trebaš niti dugo tražiti manovi su parkirani na samom ulazu parkinga AP Z-a.... odmaraju sad cilo lito

the hicMe

Šta je sa Citylinerima od Marića i Samoborčeka?

SETRA S415 HDH

od nove godine fb stranica se nemiče s mista,ja mislin da bi jako dobro bilo da se aktivira jer ipak služi kao reklama i islim da dobro dođe...