AP Varaždin - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 13:59:16

tomekk

Ma da su se bar potrudili prepisat, nego samo copy paste, ali to je dokaz koliki smo, a i znaš kako se kaže-što nas više gaze, to smo mi jači  :)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Mirta

Nikad ne reci:"Nikad!".

Grof

Jel to na nekoj vanrednoj dovezao rukometaše? Ovaj bus mi se jako sviđa.

btw, kolegice, super ti je ispala slika.  ;)

Mirta

Da, rukomet je u pitanju.
I drago mi je da ti se sviđa slika.
Nikad ne reci:"Nikad!".

mate

Gbr.628 u subotu na liniji Porec - Varazdin

tomekk

Setra gb 504 za koju sam neki dan napisao da ima nanovo pretapecirana sjedala stigla je danas iz Poreča:

U jednom zaseoku sakrio se 534:

Danas sam vidio još ujutro Trendlinera gb 205 ujutro u 9:30 za Split, dok je za Poreč u 13:30 otišao Volvo 9700/3 gb 640 koji je u zadnje vrijeme jako čest na liniji za Poreč.Inače, prema ostalim 9700, sad mi djeluje nekako pusto s obzirom da straga i naprijed nema shemu kao ostali već samo AP natpise, no tko zna, možda odluče stavit i na njega  ???
RIP Grga

buSHunter795

Tri Eurobusa:  8)
502

551

552

tomekk

Lijepo je kad otvoriš mail i vidiš iznenađenje  ;D
Da nebi sve ostalo na riječima, zaza se pobrinuo da imamo i fotkicu (super kombinacija- autobus + natpis na radioni  :) ) .
Dakle, nakon negdje 3 mjeseca, gb 630 ponovno u prometu.Svaki komentar je suvišan...

RIP Grga

Bari

640 na Poreč - Varaždin
KREPAT MA NE MOLAT !

shef

Varaždinci su rijetki gosti ispred mog objektiva, ali zato sam uhvatio ovoga na krasnom mjestu (ova cestica uz lijevi bok Volva se zove Ljubavna cesta), a dan je bio da ljepši ne može biti.:

Sumnjivi su mi ovi AP-ovci, kako je krenulo još ćemo ih morati seliti pod Autotrans:

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

tomekk

Citat: shef  u Travanj 02, 2011, 17:59:12
Varaždinci su rijetki gosti ispred mog objektiva, ali zato sam uhvatio ovoga na krasnom mjestu (ova cestica uz lijevi bok Volva se zove Ljubavna cesta), a dan je bio da ljepši ne može biti.:

Sumnjivi su mi ovi AP-ovci, kako je krenulo još ćemo ih morati seliti pod Autotrans:

http://i898.photobucket.com/albums/ac189/shef001/P1030990.jpg

Voze za Atr-ovu agenciju, tj njihovu poslovnicu u Varaždinu  ;)
Inače imaju abnormalno velike table, ova je valjda izuzetak.
RIP Grga

tomekk

Vidio sam ovog shefovog kad se danas vraćao, a malo kasnije ulovio sam 613 bez table.Vjerojatno prijevoz studenata:

RIP Grga

Tomek

613 večeras u 19.15 viđen u Zagrebu kraj autobusnog kolodvora.

tomekk

U zadnje vrijeme u AP-u  sve više autobusa dobiva shemu.Evo jedne jednostavne, a opet efektne na Regiu  8).Inače, vozač ga nije štedio pa smo skoro poletjeli  ;D Trendliner koji bi upravo trebao stići u Zg je još uvijek bijel, no nadam se da će i on dobiti.
Na žalost, nisam imao vremena pričekat da vozač zatvori vrata.

PS.
nebi štetilo da dobije i naprijed i straga malo boje  ;)
RIP Grga

Tomek