Avtobusni prevozi RIMI, Nova Gorica

Autor primožflori, Listopad 29, 2010, 18:09:11

primožflori

Prevoz oseb, tovora in čiščenje prostorov "RIMI"-Ristić Milica sp.
Nova Gorica, Ledine 8
tel. +386 41 711778

mate

Danas kod GP Sl.Brod, na liniji Doboj - Nova Gorica

inace nisam mislio da ovo ide preko GP Sl.Brod, vec na GP S.Gradiska, tako da sam se iznenadio kad sam vidio ovu S417 GT-HD

Berlingo

Ma mene zanima sta tocno pise na vratima. Ima li tu kakvih skracenica za ime firme? Jer meni se cini da je u cetvrtak ta ljepotica bila u kvaru u Postojni. Crveni logo je sigurno bio na vratima. Mozda kakav RIMI, neznam, tako nesto.

mate

Citat: Berlingo  u Studeni 28, 2010, 15:36:00
Ma mene zanima sta tocno pise na vratima. Ima li tu kakvih skracenica za ime firme? Jer meni se cini da je u cetvrtak ta ljepotica bila u kvaru u Postojni. Crveni logo je sigurno bio na vratima. Mozda kakav RIMI, neznam, tako nesto.

Dobro si pogodio, skracenica je RIMI, pise to na vratima ;)
Mislim da se firma zove RIMI - Ristic Milica

manoplan

Puni naziv je RISTIĆ MILICA S.P. RIMI, adresa : Ledine 8, Nova Gorica, a evo i Matična številka: 5373008  :)

Berlingo

mate

U nedjelju na liniji Doboj - Nova Gorica, malo promjene umjesto S417 GT-HD

jedino sto nisam siguran da li je ovo Setra od RIMIa, jer mi se ucinilo da sam vidio da na vratima pise ime nekog drugog privatnika

doBUS

Jestr od RIMI-a imaju jos i MB 404 (Avtomontaza) doduse dugo ga nisam vidio mozda su ga i prodali

mate

jesrib

ova prelijepa setra je na prodaju, neznam kojim povodom,... linija jim je solidno popunjena, bus je skoro pa nov, sta se zbiva?
kvalitetno odrađen posao traži kvalitetne uslove rada!