Croatia bus - slike

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:15

tomekk

a vidio sam ju neki dan i u vž.vjerojatno je vozila croatiinu liniju pa sam ja malo fulao, uglavnom u ap su došla nakon ovih translinera još 4 busa koji izgleda neće ostat za stalno u varaždinu.
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

Karabaja

Croatia Bus ima svoje predstavništvo u Slavonskom Brodu ::|Agencija za prodaju karata i prometnici koji ispraćaju međunarodne linije koje svakodnevno prometuju preko Sl.Broda ;D

Karabaja

I još jedna-inače agencija im radi svaki dan i preko njih možete naručiti kartu za putovanje te ju kupiti u agenciji pred samo prometovanje linije što mnogim ljudima puno znači jer ne moraju dolaziti dan-dva ranije ili par sati prije polaska!!  :o

Ivan1983

ZG-0029-CB danas na povratku za Zagreb;

buSHunter795

tamlover

Ne znam zašto su neke fotke uopće završile na forumu jer su užasno nekvalitetne, a Pepeks je definitivno višak u ovoj temi!
Inače dosta je smiješno vidjeti megalinera na liniji starom cestom za Čakovec iako nije prvi put da gore vozi. Očito veliki pritisak putnika, ovisno kad je fotkano.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

buSHunter795

Pa dosta je ljudi bilo ušlo. Bil je 5-6 minuta u Dubravi,pa sam ga uspio slikat s  K850i - 5mPx

trebal si ga vidjet je'n put je vozio na VIR!!!
Ajme tam prije Zadra po staroj cesti!!! Sigurno nije išo ni 50 po onim zavojima poslije Benkovca!!!
A kad je bilo nevrijeme isto se vračao iz Čakovca kod mene je bil u 21:15, a ne u 20:55 kak inače
ono baš nestalo struje on vozi 10km/h tuča padala... mislim da mu nije bilo ništa...
Živio  0018-CB   ;D

Tomek

Iz Županje za Frankfurt linija danas bila krcata --

Obično iz Županje do ZGBa dođe 1 bus, a dalje nastavlja drugi, no bila je takva gužva da je nastavio i ovaj iz Županje i ovaj iz Zagreba..
Iz Županje je došao Transliner 0030.. U Zagrebu mu se pridružio 0014 -- on ima ovaj dodatni gepek

Za Luzern je pak otišao najnoviji njihov Starliner 0031.

navi

danas parkiran na kolodvoru u Zd.u

Tomek

Prekjučer sam bio do Novog Marofa. Tamo su viđeni od Croatie busa kako voze linije AP Varaždina Transliner gb482, 507 i 508. Dodajmo tome gb509 i 511 u AP Imotskom i nije ni čudo da nemaju autobusa. Zovko sve djeli okolo.

Ovo su 507 i 508

A danas na Autobusnom kolodvoru Zagreb Maggie kako joj tepaju u Croatia busu, linija Zagreb - Čakovec. Bus je prekrasan i ogroman, malo dalje je stajala APP-ova S431DT i bilo je fenomenalno ta dva diva vidjeti na jednom mjestu

kuba

Setra s315 hd jučer ostala u kvaru u Zadru:

kuba

Tomek

Danas u Humu na Sutli...

... i u Pregradi

Tomek

Evo opet gb29 u Humu na Sutli