Croatia bus - razno

Autor Tomek, Studeni 23, 2007, 14:00:52

fakincic

Hvala, Tomek.

Katni 740VS već nekoliko dana na linijama u 8.30 i 18 sati za Hum na Sutli.

telige

Croatia bus d.o.o u stečaju, traži 10 vozača.

Ima li netko nekakvu informaciju kako je vozačima u toj firmi,  budući da tražim posao kao vozač isplati li se tražiti zaposlenje kod njih?

Nema me.

fakincic

Naravno da se isplati, ako nigdje ne radiš.

BTW, kad vidim odakle si, sjetim se sa sjetom linija koje je do prije nekih 10-ak godina Croatia bus držao prema tvome kraju:
tri puta na dan za Donju Dubravu, odnosno Kotoribu
tri puta na dan za Legrad (preko V. Toplica i Ludbrega)
jedanput na dan za Štrigovu
pa Nagkanysza
(sve ove linije imale su i spavanje na odredištu i bile pune)

a kaj danas, samo dve linije u Međimurje

telige

Citat: fakincic  u Siječanj 12, 2011, 21:34:10

BTW, kad vidim odakle si, sjetim se sa sjetom linija koje je do prije nekih 10-ak godina Croatia bus držao prema tvome kraju:
pa Nagkanysza

Nije da sjedim doma, samo trenutno ne radim kao vozač autobusa.  Zanimalo me kakvi su uvjeti tamo budući da ima ono "u stečaju". Ukoliko su zadovoljavajući pokušao bih kod njih.
Takva su vremena. Ljudi imaju aute, autocestom si u ZG za 45 min normalne vožnje.

Nema me.

tomekk

S obzirom da je CB u Čakovcu dvaput dnevno, možda bi najbolje bilo da ih ako možeš pričekaš npr na autobusnom kolodvoru pa porazgovaraš s vozačima.Ipak oni najbolje znaju kako im je i mislim da ti najbolje mogu objasnit stanje i uvjete u firmi...
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

telige

Citat: tomekk  u Siječanj 12, 2011, 22:03:44
S obzirom da je CB u Čakovcu dvaput dnevno, možda bi najbolje bilo da ih ako možeš pričekaš npr na autobusnom kolodvoru pa porazgovaraš s vozačima.Ipak oni najbolje znaju kako im je i mislim da ti najbolje mogu objasnit stanje i uvjete u firmi...

Ima koji dolazi poslijepodne ili navečer poslije 17h? Znao sam vidjeti njihov bus kod KTC, tamo vjerojatno idu jesti jer sam njihov bus tamo vidio nekoliko puta. Pred sat i pol sam vidio oglas, pa reko da pitam vas tu jer vidim da ste mnogi dosta upućeni o ovim većim prijevoznicima.
Nema me.

tomekk

Ima, za Zg iz ČK u 19:15  ;)
Život je kao matematika - ako ide lako, vjerojatno nešto radite pogrešno
RIP Grga

telige

Citat: tomekk  u Siječanj 12, 2011, 22:14:22
Ima, za Zg iz ČK u 19:15  ;)

Tko zna,zna ;) Hvala

Nema me.

kampanjac

danas ujutro transliner ZG-0012-CB krcat stigao iz Dubrovnika u Zagreb...nisam stigao popričat sa vozačima, stigao sam kad se već bus ispraznio ali sam uspio u letu od jednog šofera dobit inf da nakon dugo vremena, ta linija krcata...slike busa (nažalost praznog) stižu uskoro...

Tlimfocit

Citat: kampanjac  u Siječanj 14, 2011, 17:10:10
danas ujutro transliner ZG-0012-CB krcat stigao iz Dubrovnika u Zagreb...nisam stigao popričat sa vozačima, stigao sam kad se već bus ispraznio ali sam uspio u letu od jednog šofera dobit inf da nakon dugo vremena, ta linija krcata...slike busa (nažalost praznog) stižu uskoro...

Moguće zato što su uvedeni gromni popusti za studente na linijama iz Dalmacije u određenim terminima.

dado1979

Citat: telige  u Siječanj 12, 2011, 21:51:51
Citat: fakincic  u Siječanj 12, 2011, 21:34:10

pa Nagkanysza

Nije da sjedim doma, samo trenutno ne radim kao vozač autobusa.  Zanimalo me kakvi su uvjeti tamo budući da ima ono "u stečaju". Ukoliko su zadovoljavajući pokušao bih kod njih.
Takva su vremena. Ljudi imaju aute, autocestom si u ZG za 45 min normalne vo                 

kad sam bio na razgovoru 6 mjesec prošle godine bilo je 2.800 kn plaća sa prijevozom,i kolko si zaradiš na pošiljkama,malo neobično da tak vele al jesu stim da moraš znati kad si novi nemaš baš neke linije sa pošiljkama

fakincic

Citat: dado1979  u Siječanj 14, 2011, 20:27:32
... bilo je 2.800 kn plaća sa prijevozom,i kolko si zaradiš na pošiljkama,malo neobično da tak vele al jesu stim da moraš znati kad si novi nemaš baš neke linije sa pošiljkama

Što više nemaju i one dnevnice koje se razlikuju od linije do linije?

Westin

Malo više informacija o natječaju
Vrijedi do 20.01.2011. , a razlog je povećan opseg posla ( radi se tri mjeseca )
SSS, upravljanje vozilom na registriranim linijama i u povremenom prijevozu, vođenje putne radne dokumentacije i prodaja voznih karata, otklanjanje manjih kvarova tijekom linije, uglađeno i uslužno postupanje prema putnicima, pohrana putne prtljage, vozački ispit D kategorije, rad na određeno vrijeme 3 mjeseca, potrebno radno iskustvo od godine dana, znanje njemačkog/engleski prednost, osobni dolazak  na adresu: Marina Držića 4 (autobusni kolodvor), 10000 Zagreb ili najave na mobitel: 091 1084281 Želimir Vidajić, voditelj prometnih poslova ili na e-mail: ljudski.potencijali@croatiabus.hr

fakincic

Plavi kombi i dalje vraća liniju u 7.30 Hum na Sutli - Zagreb, a iz ZG popodne za Desinić.

mate

Starliner (1111CB) i Transliner (0006CB) veceras u Sl.Brodu, razlog pripreme hrvatske malonogometne repke i prijateljska tekma protiv Libije, posto u petak ima jos jedna tekma, nadam se da cu uspjeti ulovit  bar Starlinera