Tipovi autobusa na linijama 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:17:23

tamlover

Kolko? Tolko da za Karažnik nemre vozit nijedan novi. Dovoljno.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

Tomek

Mislim da je ovo velika sramota i za APP. Kompletni zapad grada je ostao na starijim autobusima jer je istok bez Citelisa. Pa mogli su poslati pola starijih pola novijih, ali vidi se da je rukovoditelj pogona došao iz AP Dubrava.
Meni osobno ne smeta vidjeti NGjce 312 na mojim linijama, ali ljudi su ipak zaslužili jednako nove autobuse kao i oni na istoku grada.

kojot

Hmm, a gdje su onda man-ovi iz 99. gb 100-110(osim 102) ako je APP dao samo nove buseve. Doduše nisu baš svi u Dubravi, ali ne stoji da je APP dao samo nove buseve. I slažem se da su se ljudi na istoku i na zapadu grada podjednako zaslužili voziti novim busevima (i vozači isto), ali od dolaska ovih 200 komada tu su baš zakinuti ovi s istoka, a razlog je valjda poznat.
Malo zaboravljate koliko je starih zglobnih kockica ostalo u APD (25 komada i stalno drapaju na svim linijama, negdje više, negdje manje), a u APP (20 komada i tek ih je sad vjerojatno svih 20 komada u igri, dosad pokrivale samo dio voznih redova na Zaprešiću i Bistri, i nekad Botinec, G.Vrapče).
Uostalom, APD je samo brojčano dobio podjednak broj novih kao APP, kad od tih 60 plinskih i u najboljim danima ove "quasimodo" punionice, je vjerojatno na raspolaganju bilo samo pola. A u APP je gotovo 90 novih moglo vozit svaki dan (42 man-a i 48 mercedesa).
Zet je odbacio o ho ho autobusa, a od ovih 200 je nabavio 60 mačaka u vreći i normalno da nema dovoljno novih za sve. Ne da nema novih, nego i novih i starih nema dovoljno, a lovu "spizdili" tako da je to sve skupa stvarno za nobelovu nagradu.

hrvoje.skoc

Danas na liniji 121 Karažnik, MAN NL 263 gb 100, znači dotle je došlo...ali bitno da na istoku novi Citaro G iz APP vozi na liniji 237 Kozari Bok, svaki komentar je suvišan...

Grof

plavi ZET-ov bus volim

Ja bome stoički podnosim odsutnost Citara na Karažniku. :) Ajd, nek i stari busevi malo rondaju pod prozorom za promjenu. I ne zamjeram što npr. linije 136 i 146 uvijek imaju Citare. Vjerojatno bi bili i na 119 da nisu skužili da za tu liniju zglobni bus baš i nije nužan. Koliko sam općenito pratila tipove autobusa u zadnje vrijeme, čini mi se da su na 125 najprije maknuli nove buseve i stavili NGjce, čak i prije nego što je počela kriza u Dubravi. Imam feeling da se je time Karažnik prometnuo u "elitnije" linije. Tako da ne brinem se ja, vratit će se Citari...
Molim cijenjene članove foruma autobusi.org i njegove posjetitelje da NE KRADU fotografije. Pod krađom mislim na njihovo (pred)stavljanje na druge internetske stranice (s ili bez prethodne modifikacije) kao vlastite i/ili bez navođenja izvora ili autora.

tramvajac 92

Pa i na 172 je solo (jedan od Lion's Citya novih), a na Bistri je 69

manoplan

Citat: hrvoje.skoc  u Veljača 02, 2011, 10:01:52
Danas na liniji 121 Karažnik, MAN NL 263 gb 100, znači dotle je došlo...
Prije pola sata ga vidio. Ljudi unutra ko sardine. Što će tek biti kad krene tura ljudi sa posla u 16 i 17 sati  buljimir

221

Kad god bi se pojavila plinska kriza, nekako sam se uvijek potajno nadao da će možda na posudbu doći neki zglobni MAN. I dalje se nadam. Tako da, što se mene tiče, uzmite si natrag Citare i pošaljite NG-ejce!  :)evil

Westin

Citaro zglobni novi(APD)  uvijek pa i sada vozi Zrakoplovnu školu i to još najnoviji

Westin

Nešto se dogodilo kockici ili je zamijenjena danas poslijepodne na 234 jer večeras voze gbr.546 i 203

ipiljek

Da, na liniji 172 je bio gb. 340, na liniji 125 NL 263 čini mi se gb. 104.
Na 121 uz gb. 100 bili su i gb. 140,142 i 164.
18.3.2009. MAN SG220 POSLJEDNJI PUT U PROMETU, TE UJEDNO I MOJA ZADNJA VOŽNJA S NJIM NA LINIJI 124 !!

Westin

Citat: ipiljek  u Veljača 03, 2011, 00:21:07
Da, na liniji 172 je bio gb. 340, na liniji 125 NL 263 čini mi se gb. 104.
Na 121 uz gb. 100 bili su i gb. 140,142 i 164.

Ak sam dobro vidio jučer je gbr.104 bio na 222.Ako nije 104 onda je 102

conecto

Zato je u APD sve super. Tu i tamo uleti i poneki školski na liniju, jučer na 263 vozio i Conecto H gb 430 s ručnim mjenjačem i onim sporim uskim vratima, a popodne na 224 izašao Kačamali! Ne znam zašto ga nisu zamijenili u Dubcu s NL 263 koji je vozio 280.
Što se tiče rukovoditelja APP, on se odavno pobunio (kao i neki ovdje) kad su Citari G na posudbi vozili 268, pa sada voze samo na linijama poput 206, 210, 212... (tu i tamo uleti poneki na dvokratni 269). Istovremeno imaju 40-50 tkm manje od blizanaca iz APD.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...