Rad Autotroleja (2)

Autor nukleusri, Prosinac 06, 2007, 16:02:49

Shole

Već smo raspravljali o tome da bi bilo lijepo kad bi netko izračunao koliko se stvarno uštedi.  Zglobni troši malo više od solaša, pogotovo na liniji 1, ali valjda smatraju uštedom to što ne moraju vozačima platit dodatak za monotral.

Moj prijedlog za vikend:  na liniji 1 ostavite monotrale jer je razlika potrošnje minimalna, i time ste dobili 4 solo kola čime postaje nepotrebno vuć sa Grobnika ili Viškova petkom navečer 700,, 695, 689.... koji prave bezveze 2 puta prazne kilometre i plus toga vozačima se mora platit dodatni sati rada, i još uz to mora im se ponedjeljak ujutro platit prijevoz za osobni auto jer nemaju čime doć na posao ako počinju u 4:45 iz neke zabiti, znači da u garaži moraju po bus bit oko 4:15, a kombi dolazi tek oko 4:30 (ako ga uopće imaju iz svog dijela prigrada)

MAKI

Imam primjedbu na jednoga sofera naime zvonim mu da ću sići kod dispanzera.Kod dispanzera stane otvori prva vrata a a ne otvori ona na koja želim izaći(zadnja).Derem mu se vrata zadnja vrata.Konstantno mu zvonim i on mi neželi otvoriti.Vozi me do Piramide i tek mi tada naravno otvori vrata.Šta mu je bilo teško pritisnut gumbić za otvaranje zadnjih  vrata kad sam mu zvonio nego je morao se zezati s putnicima i voditi ih do mjesta koja ne žele.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Shole

Zapiši broj autobusa, i vrijeme i prijavi.  Tko god da je bio, ponašanje nije u redu

Ruske

cesto to bude tako, kad bi svatko reagirao kao maki i tuzio sofere nebi vozio nijedan danas vise (karikirano)

Shole

Pa red bi bio i da se tome jednom stane na kraj. Mada i vi (ne ti osobno) znate zvonit recimo u ravnini stanice a nema nikog za uć i šole je namjeravao produžit.  Šta je tako veliki problem pozvonit 100-200m prije stanice !?

Ruske

naravno da nije, ni meni to nije jasno ljudima kako nemaju ni malo taktike...

MAKI

Ma joj neki ljudi mi govore nemoj zvonit vidi te kroz ogledalo pa ako ne stane onda zvoni.Šta će njemu to ako te vidi kroz ogledalo kad postoji gumbić STOP koji jednostavnim pokretom ruke treba stisnuti.
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

MB Citaro

a meni se desilo da sam zvonio cca 150 m prije stanice i šofer stane sa 32 na stanici i gleda me u ogledalo i ne želi me pustiti van, znači pozvonio sam mu i gleda me u ogledalo i ne pusti me van, pokušao sam okrenuti sigurnosni ventil ali nije reagirao a da je kojim slučajem ventil reagirao i da sam uspio ručno otvorit vrata onda bi šofer sigurno rekao gledaj smrada što jede govna i okreće ventil

daMassa

Autotrolej je stavio u one vitrine na stanicama jednu novost... Meni se svidja, ali necu vam rec o cem se radi, odite si pogledati sami :-* (Hint: linije)

kico101

Vidio iz daljine da je nešto šareno. Desno gore neka slika, lijevo shema, a ispod neki kvadratići u bojama.  :P
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

daMassa

Dobro uocavas, uglavnom. Cijeli nacrt linija i dole sve gradske linije kako voze, a onu sliku koju si vidio to je reklama za RI karneval... 8-8

Bari

Citat: daMassa  u Veljača 06, 2011, 19:15:17
Dobro uocavas, uglavnom. Cijeli nacrt linija i dole sve gradske linije kako voze, a onu sliku koju si vidio to je reklama za RI karneval... 8-8

KREPAT MA NE MOLAT !

Ruske

jel to po mogucnosti ne pise tocno vrijeme polaska, nego onako u intervalima pa ljudi racunajte si...?

kico101

Da, rekao bih da to lijepo izgleda, ali da je ipak korak unatrag. Nema više točnih vremena, već okvirno, a ni to nije precizno. Recimo za neke linije poput 4A i 5B nije prikazana jutarnja pauza itd.
Ali, ako ćemo pravo, na prolaznim stajalištima, a osobito onima koja su na pola ili više udaljena od polaznog okretišta, ta vremena samo zbunjuju kod učestalijih linija, ali kod linija koje idu rijetko , poput 1B,2A,3A,4A,5A,5B,8,8A,9 bi ipak trebali biti točni polasci.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Ruske

zbunjuju za sve linije...danas bas gledam, ono wtf ???

veliki korak unatrag, iako izgleda ljepse i urednije, ali ja bi radije da vrate papirice poljepljene seljacki, ali barem su tocna vremena...srecom da imam isprintano 4x umanjeni raspored 7A u novcaniku...