VBus simulacija vožnje autobusa

Autor Daniel, Veljača 20, 2009, 13:09:06

MILCHO

minimoto

Citat: Ralexx  u Studeni 18, 2010, 23:03:50
Citat: minimoto  u Ožujak 19, 2010, 01:09:03
Lp
Opet nešto zanimivo iz moje radione

Izuzetno mi se dopadaju ova tri modela, posebno ova dva stara "Sanosa" koja su mi ostala u secanju, obzirom da sam osamdesetih godina cesto posecivao Ljubljanu. Da li biste mogli da mi ih posaljete na e-mail. Unapred hvala.

LP
Možem ti poslati ako mi pošalješ svoj email na PP
Pozdrav

Ralexx

Zahvaljujem se clanu Minimoto na dostavljenim modelima autobusa, koji su izvanredni.
Divim se svima onima koji stvaraju ove modele, obzirom da sam se licno uverio koliko je to tesko.
Primera radi pokusao sam da koristeci program "Anim8or" prema uputstvima sa strane http://wiki.virtualbus.info/index.php?title=Making_a_bus na jednom modelu izmenim samo nacin otvaranja prednjih vrata, tako sto bih ukinuo
opciju "drivers door" kako bi se oba krila otvarala pritiskom na tipku "C", kao sto sam video na Minimoto-vim autobusima.
Na kraju sam uspeo, ali autobus se potpuno raspao. Nastavicu da se upoznajem sa radom u 3D programima.

mihaelm

Ljudi tko igra ovu igricu,meni je zakon  :D
Neoplan u srcu

mihaelm

Citat: minimoto  u Studeni 19, 2010, 08:31:21
Citat: Ralexx  u Studeni 18, 2010, 23:03:50
Citat: minimoto  u Ožujak 19, 2010, 01:09:03
Lp
Opet nešto zanimivo iz moje radione

Izuzetno mi se dopadaju ova tri modela, posebno ova dva stara "Sanosa" koja su mi ostala u secanju, obzirom da sam osamdesetih godina cesto posecivao Ljubljanu. Da li biste mogli da mi ih posaljete na e-mail. Unapred hvala.

LP
Možem ti poslati ako mi pošalješ svoj email na PP

Ajde i meni pošalji igra mi je odlična samo nju igram ako želiš šaljem ti mail u PP
Neoplan u srcu

minimoto

LP
Pošalji mail na PP pa čemo sredit
Pozdrav

mihaelm

Eto puno hvala kolega,sada ću ti poslati,nego imaš li još kakvih  ex-Yu buseva  za ovu igru  ;D
Hvala još  jedan put
Neoplan u srcu

mihaelm

Citat: voznik  u Prosinac 09, 2009, 20:46:23
Sjetite se SG240 AM (barcaffe-ja) ???

Evo još nešto od danas u mojoj garaži. :)

U naprijed mnogo hvala našem minimotu. :)

Mozes li mi poslati ovog?
Dam ti mail u PP
Neoplan u srcu

mihaelm

E pozz ljudi,može mi tko reći kako da ubacim mape u igricu?
Želim ubaciti VBVP mapu u igru,ali je nikako nemogu pokrenuti,može pomoć ?
Neoplan u srcu

voznik

mapu "VBVP" stavi u "scene". Onda u mapi "VBVP" traži fajl koji imaju na kraju ".ms1".
Ove fajlove stavi u "maps".

A buseve staviš u "models".

mihaelm

Citat: voznik  u Ožujak 11, 2011, 16:23:01
mapu "VBVP" stavi u "scene". Onda u mapi "VBVP" traži fajl koji imaju na kraju ".ms1".
Ove fajlove stavi u "maps".

A buseve staviš u "models".

E hvala puno !!!!!!
Za buseve znam,mozes li mi reci kad ocu staviti neke objekte u igru, npr kiosk ili tako nest,di to ekstraktiram
Hvala puno  ;D
Neoplan u srcu

mihaelm

Citat: Daniel  u Veljača 26, 2009, 20:56:42
Već sam ih vidio na netu , ali nisam ih uspio skinuti u kolor šemi Zet-a već u kolor šemi Beograda

Može link za download?
Neoplan u srcu

MILCHO

TAM 260 A 116M u fazi izrade. Exterier gotov a na nastavak rada na interieru ću krenuti za 10-tak dana.

mihaelm

Citat: MILCHO  u Travanj 16, 2011, 15:13:41
TAM 260 A 116M u fazi izrade. Exterier gotov a na nastavak rada na interieru ću krenuti za 10-tak dana.
http://img717.imageshack.us/img717/760/tam2lu.jpg
http://img705.imageshack.us/img705/8655/tam1u.jpg

Hoće li biti za download na internetu ili ?
Neoplan u srcu

MILCHO

Rano je još za odgovor, ali vjerovatno hoće.