ZET razno

Autor tamlover, Prosinac 30, 2007, 18:08:00

tramvajac 92

Kad si već spomenuo konduktera u vlaku.. U petak sam se navozao po gradu pa i HŽ-om i rezultat kontrole je ZET-HŽ 1:0 (busdžija je pitao za kartu)

tamlover

Ako si se vozio jednu ili max dvije stanice vlakom možda si i prošao bez koduktera, ali ja se ne sjećam da sam ikad od Glavnog do Vrapča ili Gajnica uspio stići a da me nije pitao za kartu. Ako je tebi uspjelo onda je i taj dio HŽ-ovog reda u neredu ispario.
S druge strane, za ZET-ove kontrolore znam točno na kojim trasama ih neću sresti makar o njima ovisilo hoće li sutra autobusi i tramvaji izaći u promet  ;D.
...i bilo je lepo i navek TAM bu....

tramvajac 92

Konkretno relacija Vrapče-GK i GK-Kustošija  ;D

221

Citat: tamlover  u Ožujak 07, 2011, 00:43:09
S druge strane, za ZET-ove kontrolore znam točno na kojim trasama ih neću sresti makar o njima ovisilo hoće li sutra autobusi i tramvaji izaći u promet  ;D.

Daj, podijeli znanje s nama.  :)evil :)evil

shef

Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

dean25

Na Zagrebačkoj panorami emitiran prilog da se sprema ukidanje autobusne linije 165,pa građani Horvata koji gravitiraju staroj karlovačkoj negoduju zbog te odluke.

sokre

Ako potpuno ukinu 172 i 268, uštediti će jako puno autobusa.

A na svim ostalim linijama neka maknu svaki drugi vozni red i eto rješenja.

Samo da se ne dira linija 150 - ona bi se trebala i pojačati, da velikodostojnici iz Sabora što manje hodaju.  8)

MAN19464

po svim terminalima priča se o mogućem ukidanju linije 311, 324 i 325 da će od 01.05.2011. preuzeti autoturist, provjerio sam kod vozača autoturista i oni imaju takva saznanja. vidjet će mo dal su to izmišljotine ili je to istina brzo će 5. mjesec

MB Citaro

Pozdrav ekipa, interesira me da li djeca zaposlenika vaše firme imaju besplatnu režijsku kartu?
Hvala

421

Dok je bilo Pevaleka da, poslije toga su svi školarci Zagreba potpali pod gradski režim besplatnog prijevoza koji vrijedi i sada (ako izuzmeš troškove fotki i izrade pokazne karte cca 30+30 kn).
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

Neprilagodjen

danas me kontrolor trazio kartu i dao sam mu pokaz koji je uredno napunjen,no kod njega na onom uredaju pisalo je da nije napunjen..na moje inzistiranje je provjerio na validatoru (kojeg nije zakljucao kad je usao i krenuo gledat karte) i tamo je pisalo da je napunjen pokaz..kako je moguce da kod njega pokaze jedno, a validator u busu drugo ???

conecto

Očito je sve moguće. Najvažnije je da je nesporazum riješen i da nisi imao neopravdanih daljnjih problema. Nije ni kontrolorima lako, ne daj Bože raditi taj posao!
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

tramvajac 92

Vjerujem da većina ljudi nebi željela biti kontrolorima u koži..

Westin

Danas je jedan vozač na papir od putnog naloga napisao kako ga napadaju putnici zbog kašnjenja...

STIB

Citat: Westin  u Ožujak 29, 2011, 17:19:40
Danas je jedan vozač na papir od putnog naloga napisao kako ga napadaju putnici zbog kašnjenja...
Ovo bi čak i bila korisna informacija da si bar napisao liniju na kojoj se to dogodilo.
Pozdrav iz Zagreba
ZDRU