Reklame na autobusima

Autor maky, Kolovoz 20, 2008, 22:09:12

Tlimfocit

Dogodilo se, pa šta? Kao da je to Prometu najveći problem. Pare od reklama sjedaju samo se treba nać neko pametan da s njima upravi.
Kad se to dogodi onda će krivo nalipljena reklama bit problem za ovoliku diskusiju.

Paško

Reklama na 185 je prelijepljena preko table za prijevoz djece. >hammer<
220 dobio reklamu za CineStar (ne bi se čudio da je i na njemu preko table ::|).
207 ostao bez reklame za Wenice.
Izgleda da je na 209 nova reklama prelijepljena preko stare, a znamo kako to završi.
Pratite stranicu autobusi.org retro na Facebooku!

netko

Citat: Avtomontažafan  u Travanj 07, 2011, 10:45:21
Mislim da Promet Split želi postati najgore poduzeće u Hrvatskoj.Gdje im je obraz i kultura osaviti autobus pun ljepila nakon skidanja reklame.Autobus ne liči na ništa!
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

Paško

Citat: COVIK  u Travanj 07, 2011, 22:52:15
Kolega Maky pitanje za tebe i ostale splitska forumaše.Zašto gb.220 nema tablu za prijevoz djece?(sorry za kvalitetu slike)
http://img715.imageshack.us/img715/2206/slika002000.jpg

Uploaded with ImageShack.us
Možda (zapravo znam da) netko čita ovaj forum i sluša što mi govorimo...
Vjerojatno su je zaboravili vratit poslije lijepljena.
Citat: netko  u Travanj 07, 2011, 22:07:05
Citat: Avtomontažafan  u Travanj 07, 2011, 10:45:21
Mislim da Promet Split želi postati najgore poduzeće u Hrvatskoj.Gdje im je obraz i kultura osaviti autobus pun ljepila nakon skidanja reklame.Autobus ne liči na ništa!
207 i 208 su već trajno uništeni nakon reklama za Brico Store i VB.

Paško

217 i 221 dobili reklame za CineStar.

Paško

Evo malo slika. Znam da su loše, ali sve ovo nemamo na forumu, pa eto... (maky, ako ti smetaju, slobodno ih makni)
138 s reklamom za Atlantis Festival:

190, Sunce Poliklinika/Sunce Osiguranje:

209, nova reklama za OTP Banku, prelijepljena preko stare:

Još jednom se ispričavam zbog kvalitete slika.

edit by maky: maknut samo cineplex jer se ništa ne razaznaje...

NP-549

Kolega Maky pitanje za tebe i ostale splitska forumaše.Zašto gb.220 nema tablu za prijevoz djece?

A ča će mu tabela za dicu kad ionako ne ispunjava uvjete za takav prevoz

maky

Kolega Maky pitanje za tebe i ostale splitska forumaše.Zašto gb.220 nema tablu za prijevoz djece?(sorry za kvalitetu slike)
Inače su ovi solo Lions Cityji došli bez tabli za prijevoz djece, pa je ona naknadno ugrađena na one koji prevoze djecu. A g.b. 220 vozi samo liniju 25.

P.S. sorry, skroz sam preskočio post, nisam imao vremena odgovorit...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

netko

A reklamu Gavrilović preko cijelog autobusa dobio je g.b. ???
Dok smo, neka smo, kad umremo, da se spominjemo.

COVIK

Citat: netko  u Travanj 12, 2011, 20:36:56
A reklamu Gavrilović preko cijelog autobusa dobio je g.b. ???

Dobija je gb,146 a bilo bolje da nije,Majko moja na šta sad liči,reklema je ok ali kako su ga izlipili,katastrofa >rigoleto< >rigoleto< >rigoleto<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

maky

I g.b. 150 je dobio Gavrilović reklamu...

NEOPLAN - 75 YEARS moving ideas

ŠPIJUNI SU MEĐU NAMA!

Paško

Nisam prije primjetio i da g.b. 184 ima reklamu prelijepljenu preko table! >hammer<

207 i 208 su vjerojatno među najgore izgledajućim autobusima u voznom parku. 207 je ostavljen pun ljepila nakon što su mu skinuli reklamu, tako da je sad pun prašine zalijepljene za autobus. Reklama na 208 (trebalo je skinut prije 7 mjeseci) je na nekim mjestima toliko izblijedila i propala da je to očajno za vidjeti.

Reklama na g.b. 194 je isto propala, ali to je od starosti, ipak je reklama stara najmanje 5 godina:

A za kraj nešto i dobro. Reklama za CCO na g.b. 269 (naprijed se vidi pokvareni g.b. 241):

Ovo gdje piše 3D je bilo iskidano prošli tjedan, ali izgleda da su ovih dana ponovno nalijepili.

Paško

Jeli reklama na g.b. 146 i 150 ista? Vidio sam onu na 150 i uopće mi ne izgleda tako loše, ali glupo mi je što će se opet vidit ona stara kad mu skine ovu koju je sad dobio...

Paško

Malo bolje pogledao reklamu na g.b. 150. Lijeva strana je OK, ali na desnoj je ostalo puno zračnih mjehura i vidi se puno narančastih i plavih ostataka prošle reklame, kao da reklama nije bila dobro izmjerena ili zalijepljena na krivi autobua. Isto tako i na stražnjem kraju. Na cijelom jednom dijelu je ostao plavi dio, a i jedna se plava crta proteže ispod registracije.