Autotrolejeva web stranica (www.autotrolej.hr)

Autor Shole, Siječanj 10, 2010, 18:10:39

kico101

Ne izazivaj. ;D ;)
A što kažeš na polaske svakih 30 minuta cjelodnevno, subotom i nedjeljom po 45. S cuckamalijem. :)evil
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Boki651

Shole

Daleko od tog da vas ne podržavam,  jer nitko sretniji od mene kad bi  7/7a išle svakih 16 minuta (8+8) ili  šestica svakih 10, ili pak dvojka svakih 7,  ali mislim da su sve ove kritike upućene na krivu adresu.  Sagnuti se možeš samo onoliko koliko su ti hlače široke, a bojim se da Grad Rijeka kroji jako jako uske hlače u zadnje vrijeme.   Para nema od strane Grada ni za lijek, i koristi se svaka moguća prilika da se barem malo sreže V.R. i da se barem malo smanje gubici.   Znam da će sad kico101 (s pravom) kritizirat kako češće ide linija 20/21 za Marčelji/Brnčići nego linija 1 za Pećine, ali treba to gledat i sa druge strane;  Općina Viškovo uredno ispunjava svoje obveze prema Autotroleju i isplaćuju subvencije ovisno o prijeđenim kilometrima za svoje linije  (11/19/20/21) dok se za linije 1-9 očito to nemože reći jer su to jedine linije (osim linije 29) koje su svako malo na udaru sa redukcijama. 
Dakle,  možemo mi ovdje do preksutra trubit o stvarnim potrebama, ali jedino mjerilo koje se uzima u obzir su pare, odnosno koliko je ko dao i da li je to ono što se je taj netko i ugovorom obvezao !

Shole

Zašto na web stranici nema novog voznog reda za sutra?  Čisto sumnjam da se promjenama tablica sa 8 sati na 6:40 nije barem malo promjenio i V.R.

celicana

Stigli su novi vozni redovi za sutra (i ostale radne dane) na web stranicu. :o

kico101

Ja ne vidim nikakve promjene ( stoji zadnja izmjena 31.01. ).

ikar

Mjenjao se vozni red na 6ci i 8ci izgleda. 8ca neke sitne izmjene, 6cu nisam detaljno pregledao iako je i dalje vozni red izvan špica loš. Glavno da su danas zaslužni za to Obrsnel i onaj četnik djelili besplatni grah na Ronjgima, prijevoz je naravno bio besplatan! Bliže se izbori...

kico101

Primjer:
Linija 6 ( između 18 i 19 )
18,15-18,32-18,47
3 polaska-SRAMOTA
Btw, linija 2A prema važećoj shemi na webu još uvijek gusla preko Pomeria ( u inat našem uvaženom kolegi  ;D ).

celicana

Shema na webu je još od 31. siječnja ove godine. Linija 2A od 21.ožujka ove godine ne prometuje preko Pomeria i Čandekovom. Zbog toga na "važećoj" shemi još gusla preko Pomeria. Nova shema često bude postavljena pred neku promjenu tako da je skoro uvijek na njoj nešto promijenjeno tj.neispravno. Tako i kad su ovu postojeću postavili s izmijenjenom trasom linije 8 i označenom korekcijom na 8A( KAMPUS1) što su bile novine za par dana linija 2A promijenila je trasu (sadašnja trasa).Da brže objave nove sheme od promijene ovog ne bi bilo.Na postojećoj shemi osim promijene na trasi linije 2A korekcija linije 8 je Trast ,a nova je KAMPUS 1(s obzirom da je na webu trasa radnim danom ,kada prometuje linija 8 kroz kampus).Možda ne objavljuju novu shemu jer čekaju neku novu promjenu. Možda?.Nešto sam načuo da će na LINIJI 7A biti promjena kod okretišta Hosti.Živi bili pa vidjeli.

Boki651

Vezano za 7a: Pisao sam o tome u temi gradske linije u 2 posta, jedan pred neki dan, a novi danas, na temelju infomacija s terena :)

Berlingo

Citat: kico101  u Svibanj 01, 2011, 22:58:23
Btw, linija 2A prema važećoj shemi na webu još uvijek gusla preko Pomeria ( u inat našem uvaženom kolegi  ;D ).
Znam da mnogi ocekuju odgovor, a iskreno ja nebi bio ja kad bi to presutio. Uopce me nije briga sta pise. I po tabelicama s autobusa cesto vozi preko Pomeria. Ali moja najdraza zna gdje vozi, a i ja osobno sam se uvjerio u to 3 puta radi nekih poslova u gradu. A cjenjena kolegica ce to ispraviti, stvarno se trudi. Treba li jos sta?

Shole

Sad ste već stvaro počeli cjepidlačit. Ionako se te sheme gledaju samo iz dosade dok čekaš bus.

kico101

Nije to nikakvo cjepidlačenje, već ozbiljan pristup poslu. Nisu svi ufurani u ovo o čemu mi ovdje zborimo.

conecto

Bolje nikakva informacija nego kriva informacija.
A GDJE JE POANTA?
NIJE KOD MENE, MAJKE MI...

Berlingo

Imam jedno glupo pitanje. Mozda dobijem i kritiku. Do kad ce ovo pitanje stajati?

Kako Vam se sviđa naš karnevalski autobus?

Bas mi nesto palo na pamet. A zasto nebi stajalo "Da li  ste zadovoljni nasim radom ili Da li vam se svidja nova reorganizacija linija"?

DA! Jako mi se svidja! Osim mojeg 2A (nakon 20 god.) sve je drugo katastrofa!