Vozni park

Autor Dorijan, Studeni 22, 2007, 08:53:06

MB Citaro

702 je u prometu na liniji 7, dobio je zadnju lijevu plastiku od žmigavca bijele boje

ikar

Bila bi šteta da neće, s obzirom da je motor od 565 u odličnom stanju!

BTW - zbog čega su stajali 702 i 707? Nisam ni primjetio da ih nema. 669 praktički više od pola godine stoji! Zna li itko situaciju sa 604 i 606?

Shole

Ako se ne varam 604 i 606 stoje već oho ho.  Mislim da čak nisu nijednom vozili u gradu, što bi značilo da nisu u prometu još od reorganizacije linija i sektora "promet" od kad se busevi stalno šeću amo tamo.  Osim njih dvojice, još jedino 610 od prigradskih EL-ova nije bio u gradu nijednom  (tako kaže gazda)

mivano

639 stalno ima problem s otvaranjem i zatvarenjem zadnjih vrata. Vozač kaže da je to stari kvar (otišao razvodnik). Prije koji tjedan nije mogao otvoriti vrata. Jučer nije mogao zatvoriti vrata - kontrolor mu pomagao uz pomoć sigurnosnog ventila.

zvone16

I 627 ima sličan problem, nisam siguran koji je datum bio u 07:05 sa Krasice ide i normalno otvara i zatvara prednja i zadnja vrata, no na zadnjoj stanici nikako i nikako otvoriti vrata, iz 15-najstog puta je uspio otvorit.
ZvoneXp

Berlingo

Da li je netko primjetio ovo? Razlika je ogromna!

ikar

Neko je već bio napisao... A šta reći, možda se spremaju za Pariz-Bakar dogodine!

BTW - danas je provozio 669 nakon sedmomjesečnog stajanja.

Boki651

Prvo pročitam Pariz - Dakar, pa se onda mislim, šta ima bus radit na Rallyu, i onda pročitam Bakar, i skužim poantu svega. Počeli su i u troleju ugrađivati bijele plastike za žmigavce, onako baš trendy, sada ih većina novih auta ima, one bočne, pa zašto ne i bus, doduše stražnje. ;D

Shole

Ma neka, nije ružno, al daj brate mili promjeni onda obadva.  Sad će na 710 stavit desni bijeli, i nedaj bože zamjenit na ta dva busa

Berlingo

Ma nece valjda on na Pariz-Bakar. Cemu onda sluzi 670? I da, sad treba uzeti cekic u ruke i porazbijati to desno, jer jedino tako ce imati dva ista svijetla. Stvarno se netko trudi da se unakazi autobus! Volio bi vidjeti neciji auto da naprijed ima jedan bijeli a drugi narancasti zmigavac. Nema sanse!

M.A.N. boy

Šta je sa 686? Već duže ga mijenja 648.

ikar

711 proizvodi stvarno jezovite zvukove. Čini mi se po zvuku i po pojavi da su problemi sa turbopuhalom, odnosno da lopatice vjerojatno stružu... Ali ni to nije sve. Desni žmigvac ne radi, ali imamo pali-gasi rasvjetu prostora unutar onih rešetki iza zadnjih vrata.

621 otišao motor... Bus se stalno pregrijavao a u garaži je bio "ispravan".

Berlingo

Meni je jucer bio cudan zvuk od 723. Nesto previse zuji iza dok se daje gas i cuje se vani.

kico101

Čini li se to meni ili 582 opet nema ( nakon par dana provedenih na cesti )? A ne vidim baš ni 624.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

582 vozi svo vrijeme. 624 je neispravan.