Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

Boki651

Meni nije nikad ni trebao monotral, čak je i ovaj zadnji vozni red, dosta solidan, samo me strah što nosi završetak škole.

Berlingo

Vidio bi ti da je Marceljeva Draga u pitanju! Mislis da bi tamo prosla jedna tako vazna cesta? Zatvaranja ulica? Ma nema teorije. Kad su uveli liniju tamo s dovrsetkom ceste islo se s 2 busa plus jedan prekidna. Znaci u spici 15-20 min, van nje po pola sata. Sjecam se da je solo bio jako dobro popunjen. Sad kad nema putnika on cijeli dan vozi u razmaku od 20 min. Vise neznam tko je tu lud. Pogledajte malo stranicu od Grada Rijeke i mjesne odbore. Odmah na vrhu ce vam biti broj stanovnika, nasi bi prijatelji iz Zagreba rekli po kvartovima. Treba li to biti tako a stedi se gdje se moze, mjenjaju se monotrali za solo u trecoj smjeni, dvojka je prekrcana nedjeljom...
Da li se netko u ovom gradu pita kakav je zivot iznad pruge? Ako uopce znaju da li tu prolazi pruga i da je ona neka granica. ??? ::|

Boki651

To se slažem, da. Da je Marčeljeva u pitanju, dizale bi se pobune glavešina. Al šta jedna Ćićarijska, kako bi rekao jedan bivši predsjednik, "stoka sitnog zuba", kolateralna šteta, nebitno. Onda bi bilo love za nadvožnjak, koje oza ovdje napraviti, nemaju, itd...

shef

Svaka čast onima koji su danas slagali izlaz. Za to stvarno moraš imat "boli me kuki za sve" stav. U nedjelju, kad će plaže bit pune, na jedinicu stavit buseve kao što su 589 i 634...nemam riječi. Šta je onda za očekivati na 10 i 10a?
A imaš punu garažu monotrala, jer osim 32-ke i jedan dio dvojki (voze najmanje dva solo Conecta, 670 i jedan klima Citaro+još nešto) sve vozi solo.
Na 32 Medveja do Lovrana 500, a dalje 103. 412 na šestici, 470 na četvorki.
Gdje smo ovo mi? U kojem dobu mi živimo?  buljimir
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

kico101

Da li je netko primijetio 114 na 1A. Mislim da je ovo zanimljivo.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

S obzirom koliko putnika preveze, mogli su poslat i Clio RI-497-OI od kontrole da vozi Raskršće Vere Bratonje - M. Draga. 

NP-549

Citat: shef  u Lipanj 05, 2011, 10:07:50
Na 32 Medveja do Lovrana 500, a dalje 103. 412 na šestici, 470 na četvorki.
Gdje smo ovo mi? U kojem dobu mi živimo?  buljimir

Čekaj da dođu plinski, onda ćemo plakat za ovima gore spomenutima.  Možda im onda konačno dođe do mozga da 1A produže do Pećina i skinu dva busa na liniji 1 pa da ide svakih 10 min jednom na Bivio, jednom u M.Dragu, pošto plinski i neće bit za niš drugo nego za po ravnom.

shef

Ja vidio 607 na 1A, ali to nije ništa čudno.
Di su ona vremena kad se tako nešto viđalo samo u snovima, a nedjeljom na Plumbumu znala bit i po tri Sanosa S200 puna kupača...
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Berlingo

Citat: kico101  u Lipanj 05, 2011, 11:35:17
Da li je netko primijetio 114 na 1A. Mislim da je ovo zanimljivo.
Zar se i to konacno dogodilo? Ma ne mogu vjerovati. Samo mi se i to cini nekako "preveliki autobus" za broj putnika. Evo, ja dajem Troleju ponudu. Sa svojim autom cu svake nedjelje prevoziti putnike na relaciji 3. maj- M. Draga, ne treba cak ni tabelica za liniju, snaci cu se vec nekako.

Berlingo

Bio malo vani. Stanje je katastrofa. Kakva je to linija kad vozi jedan monotral pa solo? Pravilno rasporedjeni u krug. Naravno mislim na dvojku. O 1A ne zelim trositi rijeci. Papamobil, prigradski i sta je onda bio treci? Mozda ipak gradski? Da li je moguce da je bio? Ma ne moze mi nitko napisati da nedjeljom nema autobusa. Cemu ovo vodi?

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

Boki651

Rano jutros, ponovno proučavanje kraja ceste izbliza. Zbog svježine koja je bila vani, cijelu noć sam imao otvoren balkon, pa sam tako kroz san čuo i prolazak busa. I opet sve isto, dolazak do betonskog odbojnika i vožnja unatrag 50 m, ali ovaj put bez većih problema, a i bus je vrlo zahvalan na papučici gasa, za vožnju unatrag, tako da se nije previše ni derao, osim onog tu tu tu.

Naravno, sve je dokumentirano, ali mrak i kiša koja je padala, učinili su svoje, tako da nisam htio stavljati fotke u visokoj rezoluciji.

Tko je sljedeći? ???

tramvajac 92

Citat: Boki651  u Lipanj 08, 2011, 12:42:20
Rano jutros, ponovno proučavanje kraja ceste izbliza. Zbog svježine koja je bila vani, cijelu noć sam imao otvoren balkon, pa sam tako kroz san čuo i prolazak busa. I opet sve isto, dolazak do betonskog odbojnika i vožnja unatrag 50 m, ali ovaj put bez većih problema, a i bus je vrlo zahvalan na papučici gasa, za vožnju unatrag, tako da se nije previše ni derao, osim onog tu tu tu.

Naravno, sve je dokumentirano, ali mrak i kiša koja je padala, učinili su svoje, tako da nisam htio stavljati fotke u visokoj rezoluciji.

http://i96.photobucket.com/albums/l189/meteopehlin/autobusi/08062011_01.jpg

http://i96.photobucket.com/albums/l189/meteopehlin/autobusi/08062011_003.jpg

http://i96.photobucket.com/albums/l189/meteopehlin/autobusi/08062011_005.jpg

http://i96.photobucket.com/albums/l189/meteopehlin/autobusi/08062011_006.jpg

Tko je sljedeći? ???
A jel ima na početku ulice znak da iz nje nema izlaza? Ako ga ima, je li dovoljno vidljiv?

Boki651

Znak postoji na ulazu u ulicu, ali bi se dalo diskutirati, koliko je uistinu vidljiv, vidljiv je vozačima autobusa sigurno, jer oni dolaze s južne strane, a ste strane se znak vidi, a za one koji dolaze iz sjeverne ulice, iz pravca ulice Pletenci, nije baš vidljiv, jer ga drvo s desne strane malo sakriva.

amalok.95