Autobusi - razno

Autor t4, Prosinac 11, 2007, 16:01:42

Berlingo

Pa da je semafor iskopcan neznam kako bi se ulazilo u stanicu. Jer ovi u malim autima ce ti reci da su na svojoj traci. Na to sam mislio.

sokre

Citat: 421  u Lipanj 03, 2011, 12:17:12Na liniji 221 imaš još tri bisera!Kad poslikaš, stavi na forum!

Ne mogu se sjetiti ta tri bisera na trasi.. Možda parkirani auti, stanice na cesti..

Baš me zanima koji su. :)

421

Jeee,  dušica, malo se pomuči! ;D
Prvo se stavi u poziciju vozača. good_boy
Glavni razlog stresa je svakodnevni kontakt s idiotima. Albert Einstein
Ako ne mi, tko? Ako ne sada, kada? JFK
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

sokre

Samo u krugu Travnog ili cijelom trasom.

Ovako napamet:

Prekratka stanica ispred staračkog doma u smijeru Travnog.

Parkirani auti ispred prve tri stanice u naselju - izlazak nosom na traku iz suprotnog smijera.

Stajalište na cesti na Islandskoj.

Ne znam... Molim malu pomoć..

421

Citat: Berlingo  u Lipanj 05, 2011, 19:36:44
Pa da je semafor iskopcan neznam kako bi se ulazilo u stanicu. Jer ovi u malim autima ce ti reci da su na svojoj traci. Na to sam mislio.
Ako si se vozio starim raskrižjem ( a svakako jesi) prisjeti se da semafora nije bilo već samo znak o prednosti prolaza za vozila iz suprotnog smjera (taj znak je i sad tamo) isto su bile dvije trake za uključivanje u promet prema ZG.
SAD postoji semaforizirano raskrižje, žuta traka za bus( koju nitko ne poštuje-što si i sam priznao) a to je i cesta s prednošću prolaza.
Tako da bi jedini problem mogao biti kad semafor ne radi, no bus je svakako u prednosti.
Takvih sličnih situacija ima na pretek-linija107/222/216/276/237 na Slavonskoj kod Mljekare, pa kod Hladnjače, pa kod MUPa, i kod Tomića su još kritičnije i gore!
Možete varati neke ljude sve vrijeme i sve ljude neko vrijeme, ali ne možete varati sve ljude sve vrijeme. Abe Lincoln

421

Citat: sokre  u Lipanj 06, 2011, 14:49:10

Samo u krugu Travnog ili cijelom trasom.

Ovako napamet:

Prekratka stanica ispred staračkog doma u smijeru Travnog.

Parkirani auti ispred prve tri stanice u naselju - izlazak nosom na traku iz suprotnog smijera.- imaš 2/3 odgovora

Stajalište na cesti na Islandskoj.

Ne znam... Molim malu pomoć..

sokre

I još mi pada na pamet nepregledni pješački prijelaz prije stanice Dječji vrtić.

(i da ispravim sebe - piše se smjer, ne smijer  8))

Gdje i kada sa dođem po nagradu?  ;D

421

Uopće ju nisi osvojio-nema fotki, još nisi pogodio!
tražio si malu pomoć, ja sam Te usmjerio... :P

sokre

Ne znam više, možda će kolega 221 znati..

A fotke.. Možda uskoro, jedna mala fotomonografija problema..

221

Bravo sokre za tvoje pogođene odgovore.

@421: je li možda treći odgovor, semafor na križanju Ukrajinske i Kombolove?

Vezano uz to, za one koji ne znaju taj semafor (dosta sudara se dogodi), situacija je sljedeća: smjer prema istoku i smjer prema zapadu nemaju isto trajanje zelenog signala. Svaki smjer ima glavni semafor i jedan pomoćni koji se nalazi preko puta na stupu rasvjete. I što se sada događa (samo je smjer prema istoku kritičan)?

Auti koji skreću lijevo, uđu u križanje i gledaju, ili da auti iz suprotnog smjera prođu, ili da se na pomoćnom semaforu počne mijenjati signal u žuto i crveno.
Tada oni naglo kreću u skretanje ali ne znaju da suprotnom smjeru još traje ZELENO!

I naravno, dogodi se bum, tras, krš!

Sjećam se kad su došli O405GN2, tamo je ''kršten'' iz gornjeg razloga 507 ili 508.

buSHunter795

Citat: 221  u Lipanj 06, 2011, 20:37:38
...
Sjećam se kad su došli O405GN2, tamo je ''kršten'' iz gornjeg razloga 507 ili 508.

Evo i slike kako je izgledao neko vrijeme kada nisu imali dijelove za nove O405GN...dobio je masku od nekog drvenjaka hahahahah 8-8  ;D :)evil

(photo by Manoplan)

igor 409

I tih godina imao upaljena svjetla iako to nije bilo obavezno, vozio je na 268 iako su tada tamo carevali sg220, a i nosači za zastavice nisu iz tog doba. Ipak si se mogao malo više potruditi.

dominik,

Citat: igor 409  u Lipanj 08, 2011, 16:16:14
I tih godina imao upaljena svjetla iako to nije bilo obavezno, vozio je na 268 iako su tada tamo carevali sg220, a i nosači za zastavice nisu iz tog doba. Ipak si se mogao malo više potruditi.
I atron, i naljepnica zg holdinga. ;)

marin

Jučer je jedan autobus sa linije 132 (nezz gbr ali znam da je NL313) imao grafit preko cijeeeeeeeeeeeele haube i to debelim narančastim sprejem  >:( >:( >:(

tramvajac 92