Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

mivano

600 je na 5 još od prošlog tjedna. Isto tako i 589. Sad nedostaje i zglobnih kola?

btw.: Ima li 648 prekidnu smjenu?
Šta 617 ima smjenu?

ikar

I klasika već zadnjih skoro mjesec dana 599 na liniji 9.

zvone16

Oni ili onaj koji vozi taj bus na toj liniji trebao bi malo pripaziti, jedan dan bi mogao bit sudar jer on uvijek naleti i malo sječe cestu kada ide na Vežicu ili iz Drage izlazi, oba naglo koče kad se vide.
ZvoneXp

mivano

412 na 5. Đe ga nađe?   >hammer<

ikar

Jučer je bio na 4ci - GT style! Prednji jastuci prazni, a zadnji normalni  ;D

Shole

I 651 prošao danas preko mosta na Delti sa low entry setup-om. Šole skače nutra koda je na kozi. Neznam dal je problem sa jastucima pa je išao u garažu ili je krenuo s Delte a da nije zrak dignuo

mivano

605 na 2.
467 na 7.
412 na 1a.
Na 1 sve sami Citari.

Shole

Trebali su osim linije 1 stavit još 2 ili 3 Citara s klimom i na 32.  Ionako subotu na nedjelju uzimaju ili stare kante ili solo kola, onda kad nedjelju ujutro uzmu svoj 671, 667 (+ oni koji imaju po koji krug na 32) nek umjesto svojeg uzmu klimatizirani bus.  Kud i kamo bi bilo ljepše vidit kako po Opatiji voze vikendom samo najnoviji autobusi, a da ne pričam koliko bi se turistima bilo ugodnije vozit

mivano

Ja sam vidio 651 na 32 prepun.

ikar

U zadnje vrijeme i radnim danom navečer neke dvojke postaju solo! I to sam osobno vidio da je vozio 609!

mivano

Izgleda da će šestica preći na solo kola radnim danom. U petak su bila 3 solo vozila.

NP-549

Matori Stevan na 694.  Jel ume on to da vozi ?

jedan_019

Hehe, pretpostavljam na kojeg vozača misliš  :)
Zakon vozač, pogotovo kad se upregne u zavojima  ;)

Sjećam se, nešto je zbrljao i isključio je svjetla u autobusu, a nije skužio jedno pola minute da ne rade...

ikar

Citat: NP-549  u Srpanj 19, 2011, 21:28:14
Matori Stevan na 694.  Jel ume on to da vozi ?

Lepo ga je sad proterao za doma!

NP-549

Stevo Pesnica na poso dolazi sa Yamahom FZR1100  :)evil  (baciti oko na steznik preko uniforme)