Polet - razno

Autor brzi, Srpanj 08, 2008, 09:15:55

Berlingo

U srijedu ujutro ovaj je ostao u kvaru u pravcu mora i to poslje tunela Vrsek. Mislim da je to upravo taj koji je zadnji spominjan u ovoj temi.

mate

Je to je taj VK-283-BV, u utorak navecer sam ga ja slikao, na brodskom kolodvoru, ali ocito na odrediste nije stigao :-\

tomo

Večeras opet VK-950-AA iliti Skyiliner za Makarsku... otišao sa 25-30 putnika svega... u utorak je bilo još manje, ali vjerojatno on ide i dalje jer se masa koja je otišla doli sad polako već i vraća... A meni će, baksuzu, u petak uvaliti neku splačinu tak da odmah na početku dobijem slom živaca... buljimir  >hammer<

tomo

Ipak sam zbog recesije išao sa Panturistom koji imaju popust 40% za studente (100 kn jeftinija karta)... U utorak 17. kolovoza je opet otišao Skyliner za Makarsku što mi je i rekao jedan vozač dok sam se vraćao iz Varaždina 18.08. kad sam uhvatio prvi bus za Županju u 05:10h da me poveze do drugog kraja grada(VK-280-BV), ali i sreli smo ga na putu za Split u 00:07h točno na ulazu na Plitvice....

mate

Veceras Skyliner na liniji Vinkovci - Makarska, slika je losija pa cu samo link ostaviti

Skyliner Polet

inace bus je pun otisao iz Sl.Broda

peron24

U kakvom je stanju Bova VK 287 BV,lani je vozila nogometaše Cibalije na utakmicu u Šibenik.Inače nogometaši Šibenika u Vinkovce i Osijek često putuju preko BiH

Tomek

Danas Bova Magiq 290 vozila na jednoj svadbi između Velike Gorice i Zagreba, u koloni je bilo mnogo automobila VK i BM tablica. Bova je imala i balone po sebi.

Marek

Krpan

Bova VK-280-BV dobila nove tablice VK-991-DC

COVIK

Danas u ST viđen starliner troosovinac od Promet Makarske,tablice MA,na vozačevoj strani naljepnica Promet Makarska a cili izlipljen u logo Polet Vinkovci.

Mora bit da je Mate uvalija smeće slavoncima.  >hammer<
...i cvrči cvrči cvrčak na čvoru crne smrče...

jadrantrans vrgorac

Ima i misec dana da je kod njih  :D

maly

Citat: COVIK  u Kolovoz 29, 2013, 22:37:03
Danas u ST viđen starliner troosovinac od Promet Makarske,tablice MA,na vozačevoj strani naljepnica Promet Makarska a cili izlipljen u logo Polet Vinkovci.

Mora bit da je Mate uvalija smeće slavoncima.  >hammer<

EX Potočki Promet,loše-loše vozilo

altenator

A koje je to u Promet  Makarske dobro  kupuje samo izrabljene autobuse  izvuče iz  njih  maksimum pa  ih proda prije Čazmatransu  a sad Poletu

TAM

Dali ti znaš čitati??? Nije izgorio Volvo nego Mercedes lijepo piše u tekstu, a na slici je eurobus koji je izgorio prije 2 godine.
Dani ponosa i slave!