RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

mivano

Jedino 610 ima zavjese u prednjem dijelu - do srednjih vrata.

sokre

Citat: Shole  u Kolovoz 25, 2011, 08:38:57
A znaš li ti da svi prigradski busevi imaju karniše za zavjese ali je STROGO ZABRANJENO postavljanje zavjesa na sve autobuse osim Regia i Tama. Do pred 2 godine su SVI prigradski imali zavjese bez obzira dal ih netko duži ili su rezervni !

Zašto je `strogo zabranjeno` postavljanje zavjesa?

Shole

To pitanje moraš postavit na  autotrolej@autotrolej.hr

Berlingo

Nisu u prepoznatljivim bojama! Ali postavi pitanje, mozda si ti sretnik pa ti se usude odgovoriti. :)evil

221

Onda predlažem postavljanje raširenih novina ili zgodnog kalendara.  ;D

Berlingo

Pojma nemam gdje bi ovo stavio. Na stanici kraj kokosinjca se uvijek nesto dogadja. I veceras je bilo zanimljivo. Dodju dvije pijane cure. Jedna sjedne u cekaonicu, druga stopira. Nitko ne staje. I dolazi autobus. Hocemo li s ovim? Ova sta je sjedila nekako se dize. Idu one. A ja pricam na mobitel i objasnjavam jednoj osobi iz Zagreba sta se dogadja. Ova stoperica ima kartu i prolazi. Ova druga zakoracila i ne uspjeva se popeti. Ja to i dalje pricam. Mislite da me nije cula? Ajme ruznog li pogleda. Sole umire od smjeha, gleda mene, gleda nju. Karte nema, ali pusta je. Odlazi i pozdravlja me. I ja ga ovim putem pozdravljam! Ma sve je jasno. Svaka cast majstore!
A te iste cure piju svaku vecer ispred iste trgovine. Gotovo svaku drugu vecer sljedi glupo pitanje do kad su otvoreni. I pije se zestica! Pa ovo je sve poludilo.

mivano

Danas je bio neki lud dan:
situacija br.1.: Vozač u 644 (linija 11) kreće sa stanice u ul. Nikole Tesle dok putnici još izlaze. Srećom, ljudi zagalamili pa je izbjegnuta nesreća.

situacija br.2.: Dobivam dojavu od susjeda da je autobus na liniji 11 (polazak u 10:45) prošao stanicu kod Slavice iako je bilo putnika koji su htjeli ući. Nije upamtio gbr.

situacija br.3.: Uslijed naglog kočenja na Belvederu u 684 plastični zastor s nosačem pada u salon!

situacija br.4.: Vozač u 2a iskrcava putnika na Željezničkoj stanici i pita putnika na prvom sjedalu treba li skrenuti u ulicu Nikole Tesle.

situacija br.5.: Cigani se na silu ukrcali na zadnja vrata na Kantridi kod bazena u 702 – kontrolorka i vozač ne trzaju. Malo kasnije Cigan skida tkaninu s naslonjača u prikolici. Nitko ,,ne primjećuje".

situacija br.6.: Na stanici kod Slavice vozač s pravom z******* ženu koja auto parkira u ugibalištu. Punom brzinom dolazi na stanicu, ukrcava putnike i zatvara ju da se ona ne može uključiti u promet.

Berlingo

situacija br.7: Na stanici kraj kokosinjca naisao 589 na liniji 18. Tri cure ulaze i prolaze pokraj vozaca. Nista ne pokazuju. Naravno, vraca ih. Sve tri su imale kartu! Cemu je to bilo potrebno? Zar na pokaznoj ne pise da ju je putnik prilikom ulaska u vozilo duzan pokazati? Moje pohvale vozacu. A cure neka bude sretne da su ostale u busu. Jednom je jedna zena usla na zadnja i majstor je to vidio. Zvao je da dodje naprijed. Pokazala je kartu, a on joj je kulturno rekao kako je usla sad ce i izaci!
Nista, cekat cemo ponedjeljak i kisu, jer ocito su vrucine krive za sve!

NP-549

Aš ga Babo opero jučera

kico101

Vidim da se i dalje kupuju turčini ( niš od plina )-767. ;D ;D ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

ikar

To je amerikanac - Boeing  ;)

jedan_019

Zar ima još vozača koji nakon 3 godine i dalje ne znaju upaliti klimu u autobusu? 722 danas na liniji 1, puše sve u šesnaest, ali hlađenje ništa. Prozori zatvoreni. Moguće da je klima riknula? U svakom slučaju, loše...

jedan_019

Opet ja i opet loše. Umjesto da se prozori zaključavaju na busevima od 714 do 724, oni zaključavaju na njihovim predhodnicima (mislim da se radi o 703), a pri tome vozač uredno usred linije si je dao oduška pa zadimio...  >rigoleto<

kico101

Citat: jedan_019  u Rujan 15, 2011, 12:50:54
Opet ja i opet loše. Umjesto da se prozori zaključavaju na busevima od 714 do 724
Znam da je deplasirano, ali kada je kupljen 724? ;D
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

jedan_019

Pa kad se kupi, onda neka zaključavaju i na njemu  :P