RAZNO

Autor NP-549, Siječanj 09, 2008, 19:38:51

MB Citaro

Citat: zvone16  u Rujan 24, 2011, 16:13:11
Svaka čast, pogodio si, za drugi put moram pripremit nešto kompliciranije  ;D

A nije nešto komplicirano, kad si stavio da je (SU 220) odmah sam pomislio na njega, i vozio je na 2A

Shole

I još debili kukaju kako neznam kolke pare daju Troleju.  Pa nisu te pare za subvenciju karata, nego za prijeđene kilometre.
Autotrolej ima tu cijenu školske pokazne za svih (s obzirom na zonu).  Ja stvarno neznam dal su novinari krivo shvatili ili su ti vjećnici stvarno glupi

Boki651

Sutra bi na Zlobinu mogli biti prvi ovosezonski zimski uvjeti, ne znam ima li vožnji za gore poslijepodne, ali svakako oprezno, prema Hreljinu bi moglo biti i olujnog vjetra!

kico101

Citat: Boki651  u Listopad 06, 2011, 20:05:55
Sutra bi na Zlobinu mogli biti prvi ovosezonski zimski uvjeti, ne znam ima li vožnji za gore poslijepodne, ali svakako oprezno, prema Hreljinu bi moglo biti i olujnog vjetra!
Ovo drugo je moguće, ali za ovo prvo mislim da su šanse više od neznatnih ( ne zato što ne bi moglo nešto zalepršati, već zbog ugrijanog tla i kratkoće oborina, mislim da se neće loviti u mjeri da oteža promet-osobito to neće biti problem za , recimo 610  ;D ;) ).
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

Berlingo

610 ide svagdje i kad u Rijeci pada snijeg. Jedino nece onda kad ga u nedjelju stave na sesticu (premjerno u gradu)  i naprave mu problem s kocnicama.

ikar

Klanjci sa 692 voze gore na 15.20 od 5. mjeseca.

little-perfect-fairy

Po ovom vremenu  linija 11 za Vozisce vozi preko viskova. Sole kaze da je neka cesta zatvrena.

RIP Kisobran

little-perfect-fairy

Evo odgovora. Prvomajska je zatvorena.

Boki651

Javljeno mi je da u Zlobinu pada snijeg, o količini i situaciji, čekam daljnje informacije.

little-perfect-fairy

Ovako je izgledalo Korzo prije no što su dignuli šahte na cesti.

zvone16

Pogledaj kako je kod željezničke stanice ili kod elektro tehničke škole ...
ZvoneXp

Bocko

Kada je ovoliko vode

I dok ostali autobusi čekaju sunce i uključe 4 žmigavca i stanu,

Samo šef u SG 220 ide u bazen  ;D

Berlingo

Ovo je bilo poput uragana. Strasan i nagli prodor hladnog zraka. Ja jutros cekao na carini i u 10.30 pocela kisica. Sve normalno.

A ovo je s Viskova u 15.30. Nevjerovatno! Malo je falilo do snijega.

Shole

Citat: Bocko  u Listopad 07, 2011, 22:46:59
Samo šef u SG 220 ide u bazen  ;D
http://img190.imageshack.us/img190/5015/30116321666341635351177.jpg

Upravo suprotno !!!  Svi oni mogu u bazen bez problem, jedino ide onaj koji nesmije, neki as sa ovom kantom.  A usis zraka 20 cm od poda.  BTW, danas zaglavili u bazenima (možda čak i motori zaribali) 603 i još jedan SU240.