Tipovi autobusa na linijama 2011.

Autor conecto, Siječanj 01, 2011, 12:17:23

Scarface

Iako je danas subota, na 215 od 4 busa, čak 3 su kockice što se baš ne viđa svake subote. Ujutro je 4. bio Citaro G II, ali je on već nakon podne zamjenjen solo citarom. Izgleda da čuvaju zglobne citare, a kockice dok mogu nek voze  ;D
Inače, ovaj tjedan je svaki dan bio po 1 zglobni citelis na 215, u srijedu čak 2  :)evil

GT-R

Danas opet ista stvar (vjerovatno i čitav tjedan). Neznam samo koji je gbr. kockice od jutros na 237, ali popodne je 671. Bus je prepun, čujem babe kako se žale i postavljaju najgluplja pitanja tipa "šta nevide koliko ljudi ima", "mogli su staviti još manji bus" i slično.. Kad bi sve bilo tako jednostavno.. ali i mene zanima zašto nije zglobni cjeli dan kao što je prije bio?
OK, navečer i u par polazaka kad nije špica bus bude poluprazan, ali u špici ujutro-popodne stvarno bude puno ljudi.
Srećom meni paše i 107, tako da se više neću gužvat :D

marin

Na 136 su danas umjesto klasičnih citara NG-ejci gbr.158, 159, 160. Na dva, tri kruga je nešto bilo sa 158, pa je preuzeo novo obojani 138.

tramvajac 92

138 sa 176/177
Na 134 155,156,157
Ovdje se dobro vidi kako se pune linije (po garažnim brojevima)

Ivan

I na 109 nekoliko NG 312, na 146 barem jedan NG 313.

Ovo je ipak priličan broj bez uobičajenih Citara, je li to sad bila neka selidba u Dubravu, ili ih je toliko pokvareno?? ??? Ili možda malo za promjenu pune cijele 121 i 125 (nisam pratio)? Bilo kako bilo, nije ih baš puno u prometu na zapadu, od preko 40 koliko ih treba biti i računajući pomoć Dubravi samo 20-ak u prometu?  :-\

Scarface

Citat: GT-R  u Listopad 03, 2011, 15:26:13
Danas opet ista stvar (vjerovatno i čitav tjedan). Neznam samo koji je gbr. kockice od jutros na 237, ali popodne je 671. Bus je prepun, čujem babe kako se žale i postavljaju najgluplja pitanja tipa "šta nevide koliko ljudi ima", "mogli su staviti još manji bus" i slično.. Kad bi sve bilo tako jednostavno.. ali i mene zanima zašto nije zglobni cjeli dan kao što je prije bio?
OK, navečer i u par polazaka kad nije špica bus bude poluprazan, ali u špici ujutro-popodne stvarno bude puno ljudi.
Srećom meni paše i 107, tako da se više neću gužvat :D

A recimo u zet-u je normalna stvar slati na 236 zglobnjaka, i to često citaro G II ili citelisa. A dužina linije 2 km, a i nije da ima nešto previše ljudi da se opravda zglobnjak  ::|

tramvajac 92

2236 se najbolje napuni na zadnjem polasku kad završe predavanja, u smjeru Čavićeve, u smjeru kampusa vjerojatno ujutro..

dominik,

dominik,

Neprilagodjen

danas na liniji 229 lav gbr.475 ili 476 nisam uspio dobro vidjeti..

GT-R

Jutros na 222 i 107 sve novi APP Citari, gbr231 na 107, gbr22x na 222, a ja se upravo vozim u 230 na lin 107 :D

lovac27

Došlo je do treće smjene liona u apvg, prvi su bili pola godine, drugi (gbr. 343-347) dvije godine. Otišli su danas u apd osim 343, koji će valjda kasnije, a došli su dubravski lioni gbr451, 453, ostale nisam vidio. Zanima me kako to da nije app svoje lione povukao i poslao druge, nego su oni sada posuđeni u apd. Hoće ih apd uzeti za stalno  ili će biti samo posuđeni u apd?

sokre

Zanimljiva razmjena. Dubrava posuđuje autobuse Velikoj Gorici, a istovremeno posuđuje autobuse iz Podsuseda.

marin

To je po meni totalna debilana, pa šta nisi vratili natrag podsusedu, a podsused im poslo nove ???

Tomek

Sigurno je zbog kilometara, pa bih molio da ekipa u VG pogleda koliko imaju ovi iz APD-a kilometara, a onda ćemo usporediti sa ostatkom koji je cijelo vrijeme u APP-u