Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

kico101

Kada bi tu uračunao i parkiranje, opcija odlaska sa autom u centar i ne bi bila toliko jeftina ( 8 sati na Delti 44 kune x 20 dana = 880 kuna za parking ). Ali to nije problem, jer ima pločnika i ugibališta koliko želiš.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

NP-549

Na Brajdici mjesta ima uvijek, a osim toga imaš parking Plodina u ul. Braće Ass Hole,  a i Vodovodna je OK.  Stvarnmo se ima gdje parkirat džabe ako ideš na posao u normalno vrijeme.  Poslije 9 ujutro je već malo teće nać.

dusko

Pa ne znam bas da li ti se isplati svaki dan ici u grad. Bolje je sa autom imas svoj komfor. Ali taj tvoj auto mora malo trositi da bi ti sve radne dane isao na posao i nazad. Cijena karte mozda je previsoka ali je problem u tome da to placaju samo ljudi koji idu raditi. Takvih je najmanje. Ostali svi imaju subvencije na neki nacin. E vidis tu je problem. Subvencije daje grad Rijeka. Normalno bi bilo da punu cijenu prijevoza za putnika kojem je grad dao subvenciju plati Autotroleju.I normalno  ce ti to potvrditi da je to tako. Ja znam da su se subvencije smanjile Autotroleju od strane grada. Nemas u garazi najosnovnji rezervni dio za bus. Pa ti se dogodi sto vijerojatno i sami znate da Citaro radi jedne gume ili neceg drugog stoji po 10 dana u garazi.Ljudi moji, Rijeka kao grad je u gubitku i to ne 40 milijona kako je Obersnel izjavio medijima. Puno vise. Ali o tome se ne smije pricati. Tako ti je i u Autotroleju. Mogu i razumjeti novog direktora Smojver.Z. da pokusava na sve nacine da smanji troskove poslovanja i uspio je donekle. Ali to ti se odrazava  na standard prijevoza putnika. Jare i pare ne mozes imati. Ovo ti pisem jer sam upucen u sve to.

kico101

Dolijao sistem 1-2 MB / 5-6-7 MAN. Danas na jedinici izvrsna vozila 418-497-536-...i 702 ( zalutao  ;D ), a na sedmici Citari sa klimom.
Zalutalo i 535 na 1A.

zvone16

ZvoneXp

MAKI

cini mi se da je sad 651 za stalno na 2 vidio sam ga vise puta zaredom na istoj smjeni
Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

Da već dosta vremena, mislim da par tjedana, ali nisam siguran
ZvoneXp

ikar

Slabo se čita, već sam pisao da je od prošlog ponedjeljka raspored takav da je isti bus stalno na istom voznom redu. Tako da je 723 standardni na 2. voznom redu 7ce (Prva vožnja s Vežice)

kico101

Bit će standardni dok mu ne ode kakva gefufna, pa će ga mijenjat jurišnici tipa 418,423,... O kakvom standardu govorimo kad je o punjenju linija riječ, pogotovo u zadnjih godinu dana. Možda 685 na 8 ili 113 na 10A?  Jedini standard je da nema standarda.
A stoji činjenica da se isprobavao sistem mercedesa na 1 i 2, a manova na ostalim linijama i od toga se, očito odustalo. A da li će 723 bit na drugom ili četvrtom vr je najmanje bitno, tako da komentare tipa "651 vozi istu smjenu više dana" možemo čak shvatiti kao izuzetak od pravila da sve i svašta vozi na svim linijama. ;D

zvone16

Je bilo se kad desilo da je bio TAM na nekoj od gradskih linija ? ( mislim na neke od ovih 57x )
ZvoneXp

zvone16

Jučer 603 mjenjao 677 danas 648 mjenja ....
ZvoneXp

mivano

Danas dva SG220 na 2a. U špici su čak neki i stajali u busu. 

zvone16

436 je jedan od njih a drugog neznam, znam samo da je na 1A bio isto monotral par SG220 i SG240 dalje neznam ...
ZvoneXp

Mirta

Nedjeljna jedinica, vjerovatno puna kupaća! Da je ljeto vozio bi prigradski bus.  ;D

Nikad ne reci:"Nikad!".

little-perfect-fairy