Punjenje linija (2)

Autor 5AR, Ožujak 31, 2010, 20:45:20

MAKI

Nigdje nema lijepšega grada
Do Rijeke naše
Zapjevajmo pjesmu svome gradu
i dignimo čaše
Riječani smo grada nad Kvarnerom
Neka svako zna
Tu su Molo Longo Trsat i Kantrida
Rijeko mila grade Svetog Vida
Volimo Rijeku jer Riječani smo mi
Ljepšega grada na cijelom svijetu ni

zvone16

Očito nema zglobnih buseva kad je 467 ili 468 morao ić nakon ispomoći na 6-icu, dovezao 26 i odma tabla od 6-ice ...
ZvoneXp

kico101

Očito ima, jer je 423 na 1A, a ima jos jedan SG220. Ali 1A je popunjenija linija od 6-ce, to svatko zna.
Ima li pilota u avionu? Ako nema, zašto ga ne bi bilo.

MAKI

ocito vole gledat kako stari busevi poput 467 ili 8 pucaju po savovima koliko su puni
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

mivano

Jučer u 7:25 iz Saršona išao 467. Svi su uspjeli stati bez problema. Nije bilo ni problema prilikom iskrcaja putnika.
Kad ide tamić uvijek problemi.

shef

Konačno solo na petici. Svake godine drame zbog parkinga na groblju, naročito s onim monotralima koji imaju pogon straga. Sad to valjda ide lakše.
Ne ideš u lov na patke ili brat masline pa da kažeš da je sezona završila,autobusa uvik ima,nisu ko laste da se tek na proljeće vraćaju

(c)Teutonic

Shole

Meni nije jasno zašto se ne vozi trasom uz market kuda je išla 11 kad su kopali gore u centru.  Skreneš desno malo prije vrha,  prođeš onom ravnicom uz market i izađeš na glavnu cestu kod one stanice linije 11 na pola uspona. Nastaviš preko centra uz crkvu i onda lijevo na groblje.

MAKI

ekskluziva 642 na 5 690 i 633 na 7A 689 na 3 618 na 3A
Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

ikar

648 na 2A (Koliko je puta taj već bio na 2a)
585 na 6
644 na 8

mivano

Citat: Shole  u Studeni 01, 2011, 12:44:02
Meni nije jasno zašto se ne vozi trasom uz market kuda je išla 11 kad su kopali gore u centru.  Skreneš desno malo prije vrha,  prođeš onom ravnicom uz market i izađeš na glavnu cestu kod one stanice linije 11 na pola uspona. Nastaviš preko centra uz crkvu i onda lijevo na groblje.
Prva ulica (I. Žorža) kojom ideš nakon skretanja je prilično uska. Nakon toga dolaziš na raskrižje sa ul. Stanka Frankovića - tu nećeš skrenut ako auto ide s juga (od marketa). Moraš čekat da se makne ili da ide u rikverc, jer doslovce nosom moraš na drugu stranu. Nakon toga ulaziš u spomenutu S. Frankovića (kraj marketa) koja ti je uska i još je uža ako imaš parkiranih auta na kolniku (a uvijek ih imaš - iznad su zgrade).
Dakle, nisu baš neki uvjeti - bolji su u ul. Braće Hlača.
Predlažeš da to bude stalna trasa linije 5 ili ??
Možeš li malo pojasniti?

Shole

Ne stalna, nego u vrijeme svih svetih.  Ako može linija 11 tuda vozit  (kad je bio onaj odron ceste) onda može i petica.  Suprotni smjer (prema gradu) mi ne djeluje spretno jer je teško smotat s monotralom s Drenovskog puta u tu ulicu, ali "za gore" to ne predstavlja nikakav problem s obzirom na to da je raskršće poprilično široko.

MAKI

Do Rijeke naše
i dignimo čaše
Neka svako zna

zvone16

600 umjesto 689 i 603 umjesto 632.

EDIT : Mislim da je neko pisao da 603 neide više dobro, al fala bogu dobro ide... do Vežice je predobro vukao
ZvoneXp

putnik :)

Pozz, ja sam ovdje novi :-)

Zanima me zašto 579 vozi na liniji 32, i to radnim danom u 7:10 iz Lovrana?  ::|
Vozio je i jučer, vidio sam.. ali nije mi jasno uopće zašto vozi ovaj termin koji sam naveo u pitanju...